Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2014, 16:26:02
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Înainte de întîlnire i-aș cere să spună la telefon pe dinafară Crezul, rugăciunile începătoare, Psalmul 50 și numele duhovnicului.
Pai ei vor altfel de intalnire :))
Vechi 09.05.2014, 16:37:18
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Înainte de întîlnire i-aș cere să spună la telefon pe dinafară Crezul, rugăciunile începătoare, Psalmul 50 și numele duhovnicului.
La mine si Luceafarul ca eu sunt mai "romanticoasa" (?!) asa! :))
Vechi 09.05.2014, 17:55:34
Cristian M. Cristian M. is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.02.2013
Locație: Slatina,Olt
Implicit

Interesant subiect,se poate discuta la nesfarsit pe tema asta,insa ideea e simpla:ai intalnit pana acum vreun barbat care sa te frapeze?!
Vechi 09.05.2014, 18:30:16
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Talking

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
La mine si Luceafarul ca eu sunt mai "romanticoasa" (?!) asa! :))
Ana, la cate pretentii ai (chiar si in gluma) incepe sa devina evident de ce iti este asa dificil sa-ti gasesti pe cineva. Ca ala nu-i bun, ca ala nu stie poezii, ca ala nu are studii, ca matrimonialele nu-s bune ... in felul asta iti vei face rau in continuare, fii sigura de asta!

Este sigur ca felul in care ai fost pana acum nu a dat rezultate si trebuie sa schimbi ceva, treaba cu matrimonialele sa stii ca nu e chiar asa de rusinoasa cum pare, sfatul meu este sa incerci totusi sa postezi o descriere despre tine si sa-ti dai adresa de e-mail.
Sa stii ca nici pe acest forum nu stii daca cei cu care vorbesti sunt sau nu "sanatosi la cap".

Este evident ca vei avea mai multe discutii prin e-mail cu cei care vor vrea sa te cunoasca, nimeni nu te obliga sa te vezi cu ei ... dupa mai multe discutii, daca-i vei pune pe saracii baieti sa recite poezii si sa-ti arate cate diplome au, probabil ca se vor lipsi si ei de orice intalnire ... dar banuiesc ca nu asta era scopul discutiei.

Nu este clar, ca daca ai fi stiut cum sa faci, ai fi avut deja unul sau chiar mai multi prieteni pana acum si nu ai fi virgina ? Nu te supara pe mine, dar cu prejudecati, fara ingaduinta si fara deschiderea necesara, nu prea o sa faci mare lucru ... este alegerea ta pana la urma!

Am sa-ti propun o postare amuzanta pentru saitul de matrimoniale ortodoxe:

"Tinerica, aproape de 25 de ani, pretentioasa, dar corecta, caut un suflet care sa-mi accepte defectele si sa-mi tolereze calitatile, dragut, desteptut si fidel cat se poate ! Cea mai importanta calitate este sa ma gaseasca el pe mine, ca eu pe el nu l-am gasit! Pentru corespondenta trimiteti mesaj la adresa: exemplu@email.com"

Obs: poti sa-ti creezi o adresa de mail speciala pentru acest tip de corespondenta, pe care sa o stergi cu usurinta daca lucrurile se complica cu unul sau altul ...

Orice drum lung incepe cu primul pas ... mai ales cand este vorba de o relatie de lunga durata.

Last edited by Mandea77; 09.05.2014 at 18:34:13.
Vechi 09.05.2014, 18:38:28
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Ana, la cate pretentii ai (chiar si in gluma) incepe sa devina evident de ce iti este asa dificil sa-ti gasesti pe cineva. Ca ala nu-i bun, ca ala nu stie poezii, ca ala nu are studii, ca matrimonialele nu-s bune ... in felul asta iti vei face rau in continuare, fii sigura de asta!
Asta-i culmea. Daca femeia se repede la maritat si ia un bou atunci tot ea
e de vina ca l-a luat.
Daca intarzie maritatul , atunci tot ea de vina ca doreste un barbat inteligent.
Orice ar face tot ea devina, nu ? Hmm chestia asta are tenta putintel misogina.
Hello, fiecare "sac isi are petecul sau" ori "fiecare surub cu piulita sa".
Lasatii si pe ceilalti sa-si traiasca viata si nu-i mai luati la rost.

Mai in gluma, mai in serios un om doreste o parere si se alege cu 10 duhovnici si zece canoane dar nimeni nu i-a raspuns la intrebare.
=))

Citat:
Orice drum lung incepe cu primul pas ... mai ales cand este vorba de o relatie de lunga durata.
Sa stii ca poate sa inceapa si in patru labe in pat , nu neaparat cu un prim pas, pentru relatii de lunga durata.
Intelegi ?

Last edited by oaie_cugetatoare; 09.05.2014 at 18:43:45.
Vechi 09.05.2014, 18:46:17
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Talking

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Sa stii ca poate sa inceapa si in patru labe in pat , nu neaparat cu un prim pas, pentru relatii de lunga durata.Intelegi ?
Asta-i din putul gandirii,... de la oaia cugetatoare, mor de ras, ha, ha, ha ...

Sa stii ca in patru labe e usor sa ajungi (cand bei peste masura) mai greu este sa te ridici, intelegi ?

Last edited by Mandea77; 09.05.2014 at 18:48:28.
Vechi 09.05.2014, 18:54:06
Banned

Implicit

Citat:
Sa stii ca in patru labe e usor sa ajungi (cand bei peste masura) mai greu este sa te ridici, intelegi ?
Tu intelegi ca in patru labe in pat , nu bei peste masura,pentru ca nu asta faci ? =))
Vechi 09.05.2014, 19:11:10
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:

Este sigur ca felul in care ai fost pana acum nu a dat rezultate si trebuie sa schimbi ceva, treaba cu matrimonialele sa stii ca nu e chiar asa de rusinoasa cum pare, sfatul meu este sa incerci totusi sa postezi o descriere despre tine si sa-ti dai adresa de e-mail.
Sa stii ca nici pe acest forum nu stii daca cei cu care vorbesti sunt sau nu "sanatosi la cap".

Este evident ca vei avea mai multe discutii prin e-mail cu cei care vor vrea sa te cunoasca, nimeni nu te obliga sa te vezi cu ei ... dupa mai multe discutii, daca-i vei pune pe saracii baieti sa recite poezii si sa-ti arate cate diplome au, probabil ca se vor lipsi si ei de orice intalnire ... dar banuiesc ca nu asta era scopul discutiei.

Nu este clar, ca daca ai fi stiut cum sa faci, ai fi avut deja unul sau chiar mai multi prieteni pana acum si nu ai fi virgina ? Nu te supara pe mine, dar cu prejudecati, fara ingaduinta si fara deschiderea necesara, nu prea o sa faci mare lucru ... este alegerea ta pana la urma!

Am sa-ti propun o postare amuzanta pentru saitul de matrimoniale ortodoxe:

"Tinerica, aproape de 25 de ani, pretentioasa, dar corecta, caut un suflet care sa-mi accepte defectele si sa-mi tolereze calitatile, dragut, desteptut si fidel cat se poate ! Cea mai importanta calitate este sa ma gaseasca el pe mine, ca eu pe el nu l-am gasit! Pentru corespondenta trimiteti mesaj la adresa: exemplu@email.com"

Obs: poti sa-ti creezi o adresa de mail speciala pentru acest tip de corespondenta, pe care sa o stergi cu usurinta daca lucrurile se complica cu unul sau altul ...

Ohoo, dar ce problema ai tu, sau mai bine zis ce grija :))) Va rog sa nu uitati ca va aflati pe un site crestin si ortodox pe deasupra, nu va lasati degetutele sa scrie fara creieras! P.S: Fara chestii intime si aluzii cu mine daca aveti putin bun-simt ca nu suntem la ... birt! Multumesc!

Last edited by Ana Tr.; 09.05.2014 at 19:14:34.
Vechi 09.05.2014, 19:13:37
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
nu va lasati degetutele sa scrie fara creieras!
O daa... echivalent cu "a canta la trompeta fara partitura" =))
Unii pur si simplu nu inteleg aluziile si se trezesc asa din senin pe camp.
Ar fi cam asa:
"-Dragul meu in noaptea astea ne cunoastem si noi mai bine ?"
-Pai nu inteleg.Ti-am aratat buletinul.Stii cine sunt.Ce mai doresti?"
=))

Last edited by oaie_cugetatoare; 09.05.2014 at 19:19:14.
Vechi 09.05.2014, 19:20:46
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristian M. Vezi mesajul
Interesant subiect,se poate discuta la nesfarsit pe tema asta,insa ideea e simpla:ai intalnit pana acum vreun barbat care sa te frapeze?!
Ha? Adica, ce? :D Nu stiu de ce ai mai intervenit si tu, sincer... Oricum, iluminanta concluzia ta... Cristian, to be or not to be? Oare cum o fi? :))
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare