![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tara era intr-adevar agrara ,avand aproape toata populatia la tara,insa, ceea ce nu trebuie uitat este efortul facut pentru scolarizarea acestei populatii (scolile si invatatorii de sat !) si sa nu se mai uite ce era tara in urma cu 70-80 de ani,de la data mentionata de dvs. ! Traiul taranilor la sat era foarte placut si armonios, e o marota comunista ideea idioata cu exploatatorii boieri, si chiaburii sugatori de sange, cliseu in care din pacate ati cazut cu seninatate si dvs ! Vulnerabilitatea militara si geo-politica din acea perioada, din pacate se pastreaza si azi,momentul de fata ,e graitor !!! Datorita poizitiei geografie nefavorabile, in coasta apropiata a unor imperii mondiale, statul roman are mereu o vulnerabilitate obiectiva !!! Cred ca ,monarhia e singura solutie pentru Romania !!! Iar in anii 90, cand aveam un rege inca tanr ,am ratat o sansa istorica !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Niciodata nu e prea tarziu sa redevenim ceea ce urgia istorica bolsevica a intrerupt : un stat monarhic si liber !!!
Traisca monarhia, care salveaza inca o data Romania !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Daa.... asta in ce mileniu ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cuza a fost mai bun, ce ne trebuie noua conducatori straini?
|
|
|||
|
|||
![]()
Privind la situatia actuala, care e diferenta?
|
||||
|
||||
![]()
poti sa-mi spui si mie, cum poate salva monarhia Romania?
|
|
|||
|
|||
![]()
E doar de rima, nu te-ai prins?
|
||||
|
||||
![]()
stiu asta, dar vreau sa vad cum argumenteaza nostalgicii monarhistii acesta afirmatie
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Practic ne-a scos din mocirla istorica in care eram !!! |
|
||||
|
||||
![]()
dar tot la fel de frumos, fostul rege Mihai, ne-a lasat in falcile lupului rosu sovietic prin abdicarea lui
|
|