![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||||
|
||||||
![]()
Mai "Ionica fara frica" eu inteleg ca tu esti un intelectual, dar nu ar strica sa te mai duci putin la scoala.
Stiu ca nu ai sa asculti recomandarea asa ca am sa incerc sa te ajut cu cateva corectii. Pluralul substantivului "ortodox" este "ortodocsi", nu "ortodoxi". "Sau" se scrie legat cand are senstul de "ori". Asa ca se scrie corect "posturile s-au usurat". Poate ca scoala ai terminat-o de mai mult timp, dar forma la persoana a 3-a plural a verbului "a fi" este "sunt". Mai foloseste cratima, din cand in cand, acolo unde se impune. Dar, mai bine, sa revenim la subiect. Citat:
![]() Citat:
Dar, daca ne referim la afirmatie, rolul Bisericii care este? Daca oamenii sunt mai slabi scadem stacheta? Citat:
![]() Citat:
Postul. Se taie de pe lista. Sa se iubeasca barbatii intre ei si femeile intre ele (nu chiar platonic). Aaaa, holosexualitatea? Se taie de pe lista? Ce nu mai putem? Nu-i nici o problema. Taie papa de pe lista. Mai da si niste fapte bune in exces de la sfinti. Asta cu faptele bune in exces imi place maxim. Nu era chestia aia ca tarile majoritar (nu stiu care majoritate) catolice au o pondere foarte mare din populatie atee? Ateii nu or intarzia? Citat:
Stie invataturile BC ca pe cele BO. Citat:
Poti sa ne dai si noua cateva exemple de greseli ale BO?