![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Mai "Ionica fara frica" eu inteleg ca tu esti un intelectual, dar nu ar strica sa te mai duci putin la scoala.
Stiu ca nu ai sa asculti recomandarea asa ca am sa incerc sa te ajut cu cateva corectii. Pluralul substantivului "ortodox" este "ortodocsi", nu "ortodoxi". "Sau" se scrie legat cand are senstul de "ori". Asa ca se scrie corect "posturile s-au usurat". Poate ca scoala ai terminat-o de mai mult timp, dar forma la persoana a 3-a plural a verbului "a fi" este "sunt". Mai foloseste cratima, din cand in cand, acolo unde se impune. Dar, mai bine, sa revenim la subiect. Citat:
![]() Citat:
Dar, daca ne referim la afirmatie, rolul Bisericii care este? Daca oamenii sunt mai slabi scadem stacheta? Citat:
![]() Citat:
Postul. Se taie de pe lista. Sa se iubeasca barbatii intre ei si femeile intre ele (nu chiar platonic). Aaaa, holosexualitatea? Se taie de pe lista? Ce nu mai putem? Nu-i nici o problema. Taie papa de pe lista. Mai da si niste fapte bune in exces de la sfinti. Asta cu faptele bune in exces imi place maxim. Nu era chestia aia ca tarile majoritar (nu stiu care majoritate) catolice au o pondere foarte mare din populatie atee? Ateii nu or intarzia? Citat:
Stie invataturile BC ca pe cele BO. Citat:
Poti sa ne dai si noua cateva exemple de greseli ale BO?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aia cu homosexualitatea e gratuita. Se pare ca va trebuii sa fie luate cartile vechi sa vedem cum au trait primii crestini intre homosexuali si idolatri. Civilizatia crestina e pe terminate. Va trebuii sa va "taiati barbile" ca altfel nu mai discuta nimeni cu voi si atheii folosesc idei preconcepute in privinta crestinilor. Daca lipsesti de la slujba Duminica fara motiv, e pacat de moarte. Iar daca Luni mori nespovedit foarte posibil ajungi in Iad. Cum e la orthodoxi ca nici o data nu am priceput cum faci pacat si te spovedesti de sarbatori? Se aplica spovedania si pentru perioada ce urmeaza spovedaniei? Adica daca te-ai spovedit de un pacat, si apoi il repeti, se considera ca te-ai fi spovedit si de repetarea lui da nu ai avut timp? Last edited by IonJohn; 28.05.2014 at 00:53:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si, a propos de spovedania la ortodocsi, nu mai spune rautati gratuite si tendentioase. Si nu ca poti fi banat, dar se mai ruineaza inca o fractiune din mantuirea ta, sau din ce a ramas din ea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar daca estii in armata si ti se spune ca TREBUIE sa alergi 20km, fiind in armata, ce faci, alergi ori ba? Citat:
Si stii care e rezultatul final nu? In prima faza, o sa ai o armata putin mai mare. In faza a doua, si majoritatea aia care putea alerga 20km, nu o sa mai poata mai mult de 1-200m. In faza a treia, aia care n-au vrut sa alerge mai mult de 1-200m au sa dezerteze. In faza a patra, au sa inceapa sa dezerteze si din aia care puteau si vroiau 20km. In faza a cincea, ai sa inchei un pact cu dusmanul, zicand ca nu e chiar asa rau, ca cine esti tu sa-i judeci? Oamenii nu mai sunt asa tari morall, daca tot am coborat standardele postului, haideti sa coboram si standardele moralitatii. Ei bine, multiubita ta BRC e deja in faza a 5a care este chiar una de apostazie pe fatza. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.05.2014 at 16:31:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dacă în Biserica Ierusalimului nimeni nu a strigat că Biserica este una, singură și apostolească, prin care mărturisim un singur Botez prin care ni se iartă păcatele – iar această Biserică nu poate fi decât cea Ortodoxă, predată nouă de Sfinții Părinți prin luminarea Duhului Sfânt, prin care Duh Sfânt s-au dat anatemei ereziile papistașe, catolice împreună cu promotorii lor; dacă păstorii ortodocși au îmbrațișat erezia catolică, îmbrățisând și sărutând ca pe un oaspete de onoare pe cel ce este capul acestei erezii – Papa – iată că cineva a strigat. Nu omul, ci piatra, după cum a profețit Mântuitorul, piatra Peșterii din Betleem unde Hristos S-a născut ca să lumineze pe cei dintru întunericul necunostintei.
La câteva ore după ce Papa s-a închinat în Peștera Nașterii de la Betleem, a izbucnit un incendiu, din cauze necunoscute, în urma căruia au ars acoperămintele de pe Sfânta Masă a altarului care se află în Peșteră, chiar pe locul Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos. O parte din icoane și pereții peșterii au fost de asemenea avariați, după cum precizează saitul romfea.gr. De asemenea mai puteți citi știrea aici. http://atitudini.com/2014/05/zic-vou...iga-luca-1940/ Last edited by antoniap; 28.05.2014 at 12:29:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Probabil ca il vor gasi pe individ pt. ca in zona trebuie sa fie camere de supraveghere. |
|
|
|||
|
|||
|
stirea respectiva chiar n-are nici o legatura cu discutia de pe acest topic, ne pierdem in "argumente" stupide pentru babe superstitioase.
|
||||
|
||||
|
Stai ca ma umflu. Imi pare rau, dar nu pot fi tot timpul pe forum.
Pana la asta, poate vad eu in "dungi", dar eu nu vad pe nicaieri u singu exemplu dat de tine cu greseli ale BO. Asa ca, pentru a ma reumfla, da exemplu ala. Altfel nu stiu la ce vrei raspuns. In schimb nu nu ai raspuns la n-spe intrebari. Daca vrei ti le enumer.