Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2014, 13:10:34
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Lucian nu ai de ce sa-ti ceri scuze,nu mi-ai gresit cu nimic,Domnul sa te calauzeasca.Am si eu o rugaminte,la mine va dura ceva pt ca trebuie sa o transcriu,nu o am pe tableta.Selecteaza,te rog, din Fapte si epistole toate pasajele pe care te le consideri relevante cu privire la tinerea Sabatului de catre primii crestini.Vreau sa inteleg perspectiva ta,multumesc si eu.Ne auzim mai tarziu.
Reply With Quote
Vechi 06.06.2014, 13:25:16
Lucian494 Lucian494 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.05.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Lucian nu ai de ce sa-ti ceri scuze,nu mi-ai gresit cu nimic,Domnul sa te calauzeasca.Am si eu o rugaminte,la mine va dura ceva pt ca trebuie sa o transcriu,nu o am pe tableta.Selecteaza,te rog, din Fapte si epistole toate pasajele pe care te le consideri relevante cu privire la tinerea Sabatului de catre primii crestini.Vreau sa inteleg perspectiva ta,multumesc si eu.Ne auzim mai tarziu.
Sigur nici o problemă chiar îmi face plăcere, asta și căutam, cineva cu care să pot discuta și să înțeleg unele lucruri.
Reply With Quote
Vechi 06.06.2014, 14:59:03
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Semi la subiect.
O versiune online a Didahiei:http://ro.scribd.com/doc/6074260/Eva...ezece-apostoli

Thread Tools
Moduri de afișare