![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Povestea asta cu mâncatul și nemâncatul de carne este ca cea cu brazii de Crăciun - să-i tăiem sau nu??!
Putem să stăm de vorbă toata vara pe tema asta... sau până ne apucă Crăciunul ! :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu brazii de craciun la fel, este un obicei pagan "botezat" crestineste. |
|
||||
|
||||
![]()
Dragule drăguțule...
Viața, adică învățătura ortodoxă, nu aruncă apriori nimic la gunoi. Păgân, nepăgân, ceea ce este bun este adoptat și adaptat creștinește.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vad ceva bun in bradul de craciun, iepurasul de paste, ouale de paste...nu vad cu ce-l slavesc pe Dumnezeu cu ce ma ajuta bradul de craciun in a-L lauda pe Domnul sau un ou de paste sau iepurele de paste... |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Noi nu mai tinem Legea VEche. De ce o tot fluturam cand nu mai e valabila?
Apoi, oamenii inainte de potop nu mancau carne deloc. Numai dupa potop Dumnezeu i-a zis lui Noe sa manance carne. Numai dupa potop se pomeneste de vin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, carne din animalele curate, nu din cele necurate din care au fost luate numai o pereche.Tine cont ca Dumnezeu e acelasi ieri azi si in veci. Inca ceva, pe vremea lui Noe nu era nici evreu nici lege. Last edited by Lucian494; 18.06.2014 at 15:33:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre asta ce parere ai?
|
|||
|
|||
![]()
3. Caci obiceiurile popoarelor sunt desarte. Taie un lemn din padure; mana mesterului il lucreaza cu securea;
4. il impodobeste cu argint si aur, si ei il tintuiesc cu cuie si ciocane ca sa nu se clatine. Ieremia 10:3-4 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
|