![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iuliu, nu e vorba ca nu intelegi, ci ca nu vrei sa intelegi. Ai pus un zid intre tine si orice fel de cunoastere stiintifica din lumea asta, si prin zid ai lasat o gaurica prin care vezi numai ce-ti place. Incearca sa nu mai respingi tot ce vine din afara convingerilor tale, pentru ca explicatii exista o gramada pentru ce spui tu. Poate nici noi nu suntem experti in domeniu, dar daca treci de cealalta parte a zidului, sigur o sa gasesti toate raspunsurile de care ai nevoie. Trebuie doar sa-ti deschizi mintea un pic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca exista contaminare in laborator asa incat o proba veche de zeci de milioane de ani poate indica 30-40k, atunci nu vei obtine niciodata valori mai mari de 30-40k indiferent ce ai masura. E ca un cantar masluit, care indica deja 2kg din start. Nu poti obtine niciodata valori mai mici de 2 kg, orice ai cantari. Doamne, parca sunt in Twilight Zone. Oameni care nu pot gandi cu capul lor, imi spun sa-mi deschid mintea ca sa inteleg ceea ce nu e de inteles. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu daca ai fi patron ai angaja astfel de specimene ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by abaaaabbbb63; 13.08.2014 at 11:57:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt curios unde fac astia piata ca mi-as lua o taraba acolo...poate daca-i fur la cantar or sa inteleaga. Sau trebuie sa citeasca pe rationalwiki ca-i fur la cantar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iuliu, tie ti-e greu de acceptat ca poate evolutia este un instrument al lui Dumnezeu? Este un proces frumos si, cine stie, poate programat de Dumnezeu sa se intample inca de la inceputurile universului, acum 13.7 miliarde de ani. Ai putea sa acepti asta? |
|
|