![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca exista contaminare in laborator asa incat o proba veche de zeci de milioane de ani poate indica 30-40k, atunci nu vei obtine niciodata valori mai mari de 30-40k indiferent ce ai masura. E ca un cantar masluit, care indica deja 2kg din start. Nu poti obtine niciodata valori mai mici de 2 kg, orice ai cantari. Doamne, parca sunt in Twilight Zone. Oameni care nu pot gandi cu capul lor, imi spun sa-mi deschid mintea ca sa inteleg ceea ce nu e de inteles. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu daca ai fi patron ai angaja astfel de specimene ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by abaaaabbbb63; 13.08.2014 at 10:57:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios unde fac astia piata ca mi-as lua o taraba acolo...poate daca-i fur la cantar or sa inteleaga. Sau trebuie sa citeasca pe rationalwiki ca-i fur la cantar.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iuliu, tie ti-e greu de acceptat ca poate evolutia este un instrument al lui Dumnezeu? Este un proces frumos si, cine stie, poate programat de Dumnezeu sa se intample inca de la inceputurile universului, acum 13.7 miliarde de ani. Ai putea sa acepti asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca gasim pe jos ceva care seamana cu un cui, putem crede ca l-a facut cineva sau putem crede ca a aparut natural. Daca rejectam din start ideea ca l-a facut cineva, atunci nu avem alta solutie decat sa gasim o explicatie naturalista. De exemplu vantul si ploaia de-a lungul a milioane de ani au lucrat acolo unde un om ar fi putut lucra 2 minute. Cam de aia nu accept ideea cu evolutia si 13.7 miliarde de ani. |
|