![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
hehe, al meu sot a primit cardul; trebuie samergem la ai mei sa si-l ia :)))
Io nici de-ala nu o sa am, ca lucrez fara carte de munca; deci, nu-s asigurata, decat dupa sot (coasigurata) si atunci tot de cardul lui m-as folosi (cred). Sunt curioasa cum arata bucata asta de plastic (e macar plastic?)
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca lucrezi la "negru", atunci ar fi bine sa nu mai declari asa ceva pe internet... E ilegal si chiar... imoral, daca ne gandim ca trebuie sa "dam cezarului ce e al cezarului". Nu ca zic... dar vreau sa spun. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
nu cred ca este imoral daca nu ai din ce trai si patronul nu te-a angajat in alt mod.
Patronul este cel care sa dea Cezarului. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
n-o fi asa...
Numai Dumnezeu stie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar deh, io-s aia imorala... eh, prefer imoralitatea in cazul asta, decat sa mor de foame. Anita, multumesc ca ai vazut lucrurile din perspectiva mea. PS: Multi cred ca, daca am ajunge in situatia mea, sa ai de ales intre a sta acasa fara venit si a lucra "la negru", ati alege mai degraba lucrul, asa cum o fi el. Si mai bine aici la negru, decat intr-un bar cu carte de munca. Am incercat si, sincer, nu e de mine lucrul la bar; nu fac fata fizic, dar mai ales psihic.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt ti-am dat un sfat: sa nu mai strigi in gura mare ca lucrezi la negru. Ar trebui sa-mi multumesti. Ca e ceva foarte ilegal sa nu platesti impozit pe venit. Intreaba-o pe Anita cum se numeste asta. Dar, pana la urma e problema ta... Si Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
https://ro.stiri.yahoo.com/mai-multe...100815264.html
Deci, conform spuselor unui preot, cei care refuza cardul fac parte dintr-o secta :)) Last edited by abaaaabbbb63; 15.10.2014 at 17:07:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cuvintele grele nu conving oe nimeni. Daca era adevarat ce spunea, venea cu argumente, nu invective menite a discrediteze. In fata lui Iisus ce va spune? |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu că nu asculți de Biserică, ce spui?
|
|