![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
In al doilea rand, eu aduc dovezi, nu doar afirm ceva fara sa am habar, ca tine. In al treilea rand, tu cred ca nu stii unde te afli. Citeste sus, se numeste forum ortodox, nu doar forum. Exista si alte forumuri, pe care eu te invit sa mergi, care nu sunt ortodoxe. Pe acest forum unul din punctele din regulament este sa nu denigrezi credinta ortodoxa (nu musulmana, atee, etc.): http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3 Dupa parerea mea tu ar trebui sa fii banat. Pentru ca nu esti ortodox, nici nu te intereseaza ortodoxia. Pana aici nu e o problema, poti sa-ti expui credinta, daca nu ne jignesti. Dar tu vrei si sa iti bati joc. Citat:
Si, ca de obicei, spui lucruri fara sa le stii. Ce preoti sunt in alte religii? Si facatori de minuni. Tu cred ca nu ai citit niciodata ceva nu doar despre crestinism, dar nici despre vreo religie, in general. Te mai intre odata, ce cauti pe forumul ortodox? Citat:
Citat:
Si daca nu te intereseaza ortodoxia ce cauti pe forumul ortodox? Tu crezi ca ne intereseaza conceptia ta filozofica despre lume? Fiecare om are, si sunt peste 7 milarde. Poti sa crezi ce vrei, nu ne intereseaza, incearca sa te duci pe alte forumuri si sa ne lasi in pace. Din ce spui tu esti de fapt ateu, dar nu ai spus adevarul de la inceput, zicand ca esti credincios. Culmea, chiar ortodox. |
|
|||
|
|||
![]()
Catalin2, nu ai vazut ca abaaaabbbb63 nu cunoaste nici macar abc-ul ?
Eu nu sunt sigur ca a terminat nici macar liceul. Are un nivel foarte scazut de pricepere din pacate. Probabil ca se crede inteligent nevoie mare, nu ai vazut ce tupeu are si cum ne da el lectii de religie ? L-am intrebat de mai multe ori, sub diverse forme, ce cauta el pe acest forum si nu a raspuns. Este evident ce intentii are? Last edited by AlbertX; 16.10.2014 at 10:12:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu cred la fel! Asta insemna ca nu am avea o problema cu ateii si agnosticii care posteaza pe acest forum ortodox atata timp ca acestia respecta regulile acestui forum si nu jignesc pe nimeni. Dar abaaaabbbb63 merita din plin sa fie banat.
Last edited by AlbertX; 16.10.2014 at 10:49:35. |
|
||||
|
||||
![]()
Oarecum offtopic, dar daca tot se discuta despre minunea luminii de Pasti imi permit sa intervin. Nu obisnuiesc sa ma bag unde nu ma pricep si sa fac presupuneri asa ca am cautat si am gasit aceasta descriere:
Citat:
Incerc din rasputeri sa imi imaginez aceasta; eforturile mele s-au concretizat in urmatoarea ilustratie: ![]() Cei care cunosc mai bine as vrea sa-mi spuna daca desenul meu descrie (macar) corect fenomenul? |
|
|||
|
|||
![]()
Multi au fost "banati" de biserica pentru parerile lor. Aparent asta este singura metoda pentru a-i face sa taca. ex Giordano Bruno
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu ma compar cu el. Compar situatia.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
:))
Nu sunt nici pe aproape, cum nici Albert nu este conducerea bisericii catolice :D Era o analogie, dar asta fiind cu o magnitudine mult mai mica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand Bruno fusese calugar si preot catolic. |
|