Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2014, 21:11:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

EXIT-POLL Digi24 IRES. REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014:
Victor Ponta: 41,5%
Klaus Iohannis:31,2%
Călin Popescu Tăriceanu: 5,3%
Elena Udrea: 5,1 %
Monica Macovei: 4,5%
Kelemen Hunor: 3,5%
Dan Diaconescu: 3,3%
Corneliu Vadim Tudor: 2,9%
Teodor Meleșcanu: 1%
William Brânză: 0,5%
Gheorghe Funar: 0,5%
Zsolt Szilagyi: 0,5%
Constantin Rotaru: 0,1%
Mirel Mircea Amariței: 0,1%
Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES) este condus de sociologul Vasile Dâncu. El este membru PSD și fost senator. Cel mai recent sondaj al IRES, comandat de Digi24 pentru ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014,arată că primele locuri sunt ocupare de candidații Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) și Klaus Iohannis (PNL), aceștia fiind urmați de Elena Udrea și Monica Macovei.
În timpul campaniei electorale, IRES nu a avut contracte cu partidele politice. A primit însă, în an electoral, contracte ministeriale. În luna iulie, institutul a furnizat,[COLOR=#000000] la comanda Ministerului de Interne, o cercetare despre imaginea ministrului Gabriel Oprea, unul dintre liderii Alianței PSD-PC-UNPR care îl susține pe Victor Ponta în alegerile prezidențiale.[/COLOR]
Din datele de la Registrul Comerțului, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie SRL le aparține lui Vasile Dâncu (85%) și Elenei Grigore (15%). În anul 2013, compania figura cu 48 de salariați.
EXIT-POLL Digi24 IRES. REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Sondajele IRES din timpul campaniei electorale arată că doi din trei români vor participa duminică la ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 și că 70% dintre cei intervievați știu ce vor face în ziua alegerilor de acum o lună.
EXIT-POLL Digi24 IRES. REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. IRES nu este singura casă de sondare a opiniei publice care trimite REZULTATE EXIT-POLL pentru ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Orice entitate poate face asemenea sondaje, cu precizarea că în zona de protecție stabilită de BEC, de 500 de metri în jurul secțiilor de vot, pot acționa doar operatorii entităților acreditate. IRES a fost acreditat de BEC.
Vechi 02.11.2014, 21:32:19
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Deci, alegerea este intre un protestant si un spion plagiator.

Va urez multa intelepciune pe 16 noiembrie.
Vechi 02.11.2014, 21:41:19
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Deci, alegerea este intre un protestant si un spion plagiator.

Va urez multa intelepciune pe 16 noiembrie.
Si ambii niste masoni infecti.
Ai dreptate, de intelepciune avem nevoie, noi, acest popor nefericit-nu-doar-din-vina-altora.
Dar pentru asta trebuie sa alergam in Biserica si in biserici, schituri, maanastiri, locuinte proprii, sub cerul liber, si sa ne rugam cu zdrobire de inima.
Avem insa cam multa mandrie. Duhovniceste, este un cancer pentru oricine; lumeste, este total nejustificata in cazul Romaniei si romanilor.
Cum procedam?
Vechi 02.11.2014, 22:44:00
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Ii inteleg pe cei care au votat cu Ponta. Cu Iohannis. Chiar si pe cei care s-au lasat prostiti de Monica Macovei. Sau care mai spera ceva de la Tariceanu. Ori de la Melescanu.

Dar nu inteleg cum poate vota cineva cu Udrea. Profilul psihologic al cuiva care pune stampila pe Udrea imi scapa. Acelasi lucru e valabil si pentru alegatorii lui Dan Diaconescu. Omul e un caz clinic. Cu cei ai lui Vadim m-am obisnuit: deja are un mini-electorat traditional de nostalgici. De aceea, ca voteaza cineva cu Vadim nu ma mai mira.

Dar cum poti vota cu ceilalti sonati si toante ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Vechi 02.11.2014, 22:51:28
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ii inteleg pe cei care au votat cu Ponta. Cu Iohannis. Chiar si pe cei care s-au lasat prostiti de Monica Macovei. Sau care mai spera ceva de la Tariceanu. Ori de la Melescanu.

Dar nu inteleg cum poate vota cineva cu Udrea. Profilul psihologic al cuiva care pune stampila pe Udrea imi scapa. Acelasi lucru e valabil si pentru alegatorii lui Dan Diaconescu. Omul e un caz clinic. Cu cei ai lui Vadim m-am obisnuit: deja are un mini-electorat traditional de nostalgici. De aceea, ca voteaza cineva cu Vadim nu ma mai mira.

Iti dai seama, unii au votat si cu Funar :))
Vechi 02.11.2014, 23:05:02
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Cred ca daca candida Ion Iliescu la presedentie castiga detasat! Ca atributii strict a presedintelui- prestanta, demnitate, reprezentarea statului in relatiile externe, neimplicarea in scandaluri de coruptie- Ion Iliescu in anii 1992-1996 si 2000-2004 a fost mult peste Ponta sau Iohannis!
Vechi 02.11.2014, 23:34:17
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Cred ca daca candida Ion Iliescu la presedentie castiga detasat! Ca atributii strict a presedintelui- prestanta, demnitate, reprezentarea statului in relatiile externe, neimplicarea in scandaluri de coruptie- Ion Iliescu in anii 1992-1996 si 2000-2004 a fost mult peste Ponta sau Iohannis!
Mai ales ca a fost foaaarte bun prieten cu minerii.
Vechi 04.11.2014, 11:05:47
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Eu ced ca daca ar invia Ceausescu , l-ar vota si mai multi!
( dupa acelasi principiu ca al celor care l-au hulit pecel care i-a scos din robia egipteana)
Vechi 03.11.2014, 18:31:17
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul

Pe pancartele si afisele Elenei Udrea scria : "Buna pentru Romania" alaturi de o poza cu ea imbracata intr-un fel de halat alb mai scurt , lasand sa se vada regiunea superioara a coapselor. Presupun ca Elena Udrea are (avea) ca electorat-tinta barbatii.
Vechi 03.11.2014, 18:39:08
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Pe pancartele si afisele Elenei Udrea scria : "Buna pentru Romania" alaturi de o poza cu ea imbracata intr-un fel de halat alb mai scurt , lasand sa se vada regiunea superioara a coapselor. Presupun ca Elena Udrea are (avea) ca electorat-tinta barbatii.
Pentru mine, una cu habitusul, aichiuul si caracterul asteia e o reclama la abstinenta perfecta. Ce nu pot sute de legende hagiografice cu cenobiti si celibi, si sute de predici audiate pe tema castitatii, ar putea figura acestei...fiinte.
Primavara cind s-a incalzit constant peste zero, mergeti in prima padure mai maricica, ridicati un bolovan, si luati cu delicatete una din dragalasele fapturi cu multe picioare de acolo. Priviti-i cu o lupa fatza. Va spun: sincer, are charisma si frumusete. E. U., atat in comparatie cu numitul artropod, dar si in modul, are sub zero la acesti parametri.
Acum, in privinta celor doi urmatori concurenti din ringu' de pe 16 Nov., parerea mea, sustinuta in stilul umorului meu cam scatologic, este: "Doua culori, doua consistente, doua forme, dar un singur miros".

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 03.11.2014 at 18:43:40.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare