![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dracul daca ar realiza cat este de penibili, s-ar lasa de meserie, sincer va spun ... In viata mea nu am vazut ceva mai josnic... si mai irational ca acesti atei lipsiti de ratiune, de bun simt si de respect fata de religia ortodoxa. Doamne, Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul ! abaaaabbbb63, daca esti satanist nu ai cum sa intelegi, din pacate. Sa te puna dracul sa te vaiti ca te simti jignit, ca e vai si amar de tine ... Va rog sa observati, ca acest virus, acceptat si ingaduit pana acum de adminul acestui forum ... delireaza in stilul caracteristic ... fara pic de bun simt, de responsabilitate si fara jena ... dar Dumnezeu le vede pe toate si le da resplata cuvenita. Se pare ca am castigat pariul de mai devreme ... rata de obductie + subductie + dizolvare + transformare este doar o mare prostie ... Last edited by AlbertX; 06.11.2014 at 03:37:01. |
|