Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2014, 13:58:09
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cosmin17 Vezi mesajul
Problema mea este ca nu stiu ce sa fac, daca sa ii spun sau nu...
In niciun caz sa nu ii spuneti. Dupa ce ca ati inselat-o, mai vreti sa-i provocati si suferinta ?

Citat:
dar pe o parte m-as simti usurat,
scopul dv nu trebuie sa fie sa va simtiti dv...usurat. Cand iubim, ne gandim mai intai la celalalt. Dragostea nu trebuie sa fie egoista, ci jertfelnica. Mai ales dragostea barbatului.

Citat:
iar daca nu ii spun o sa ma mustre constiinta toata viata mea.
Dar acest lucru este foarte bine. Pe de o parte, va fi un pret platit pentru ce ati facut, iar pe de alta parte va avea un rol in a nu recidiva. Cand te gandesti ca, pentru o placere pe care si animalele o au si care dureaza o clipa are sa te mustre constiinta o viata intreaga (ca sa nu spun o eternitate), atunci ai motive sa te gandesti de doua ori.

Citat:
In plus pacatul curviei este unul foarte grav, barbatul se face unul trup cu "virgula" curva si chiar daca Dumnezeu te iarta consecintele pacatului vor veni. Ma gandesc ca aceste consecinte se vor rasfrange si asupra ei.
Si cu ce vor fi modificate aceste lucruri fie ca-i spuneti, fie ca nu ? Sau vreti ca, spunandu-i, sa guste inca de pe acum din niscai "consecinte ale pacatului" ?

Citat:
Oare ce ar fi mai bine pentru ea, sa fac?
Sa nu-i spuneti. Va va crede curat, desi nu sunteti astfel. Ati gresit odata, incat ea nu va fi prima femeie din viata dv. Acuma, in acest stadiu al lucrurilor, cel mai bine pentru ea ar fi sa aveti grija sa fie macar ultima...

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare