Citat:
Dupa parerea mea astea sunt abureli fara dovezi stiintifice in spate care sa le sustina.
|
Pai nici aia cu dracii nu are dovezi stiintifice daca e s-o luam asa.
Citat:
Presupuneri, teorii, frumos formulate evident. Dar fara un suport stiintific.
|
...ce ziceam si mai sus
Citat:
[...] DAR: mintea nu are cum sa produca scenariile din vis, atat de complexe, atat de regizate din afara, care ne cunosc atat de bine slabiciunile, cu scop precis, de tulburare, mahnire, regizate de o minte a diavolului.
|
De ce nu are cum?!? Creierul uman si ce poate face acesta e muuult mai complex decat ne putem imagina. Sau vrei sa zici ca Dumnezeu ne-a creat chiar asa prosti incat sa fim manipulati 24/7 de draci sau mai stiu eu ce?!
Citat:
Dualitatea fiintei umane, prezenta lui Dumnezeu si atacurile demonilor sunt EXCLUSE complet din aceste teorii ateee.
|
Pai daca sunt teorii atee, cum le zici, ar fi culmea sa NU fie exclus Dumnezeu
Citat:
Dupa ce o sa vezi dracii stand la capul tau ... visandu-ti vise, o sa-ti treaca gandul la "vise subconstiente... si alte din astea". Dupa ce o sa incepi sa te rogi cum trebuie o sa vezi ca nu mai dormi o noapte cum trebuie.... si o sa stii de ce si de unde.
|
Oooo, da. Cu siguranta... O sa le treaca gandul la inconstient celor care refuza partea de psihologic, psihic, psihologie, celor care au impresia ca psihologia e inventata de draci, de dracii aia care le controleaza mintile prin vise :))
De parca varianta aia ar putea fi demonstrata mai bine decat varianta inconstientului...ce sa zic...