![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca pe atei ii plang ateii, pe musulmani ii plang musulmanii, pe crestini ii plang crestinii, pe evrei in plang evreii... pe om cine il plange?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ia ghiceste! Nu se poate sa nu stii! Oare este vreo "oaie ratacita" pentru care "Pastorul" sa nu lacrimeze fiindca refuza sa-I asculte chemarea?
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu, care-i plange pe toti incepand cu caderea lui Adam, crima lui Cain asupra lui Abel, samd.
Last edited by oaie_cugetatoare; 13.01.2015 at 14:09:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Cei prigoniți și omorâți în Siria, despre care era vorba, au suferit în calitate de creștini. Cu suferința „oamenilor în general” uciși în Franța ne-am solidarizat mai înainte; indiferent de (ne)apartenența lor religioasă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca atentia trebuie focusata pe anumite victime, ci pe intreg conflictul si toate urmarile acestuia. Citat:
In mod evident, viata acelor oameni nu este cu nimic mai presus fata de cea a copiilor care sunt ucisi zilnic sau a caror soarta a fost pecetluita inca de la nastere. Last edited by Inorogul; 13.01.2015 at 13:52:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Poate ție drăguțule. Mie nu-mi suflă nimeni în ceafă.
|
||||
|
||||
![]()
Care "om" in... general? La cel ce alege sa se sinucida? La cel ce isi umple trupul cu tatuaje si cu fel si fel de accesorii pentru a "intregi" ceea ce Dumnezeu n-a... reusit? La cel ce iese in strada sa-si strige dreptul de a se impreuna sau de a se casatori barbati cu barbati, femei cu femei? La cel ce, fiind "deconectat" prin proprie vointa de la dialogul cu Ziditorul, face tot ce-i sta in putere sa sminteasca si sa aduca dezbinare intre semeni. Imi pare rau dar pentru un singur ratacit, e nevoie de foarte multa rugaciune si smerenie din partea multor semeni, pentru ca Dumnezeu sa se milostiveasca si sa-i aduca indreptarea, impotriva vointei lui!!! Ceea ce sugerezi tu aici nu este altceva decat frectie la un picior de lemn. Cand noi insine suntem victime ale acestor indivizi care numai oameni nu mai pot fi numiti, atunci da, putem spune "Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!" Bineinteles, asta nu le foloseste lor la nimic, ci numai si numai noua!!!