![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu am reusit sa o fac
. M-a ignorat. S-a bagat inseama aurolacul cartierului, ca sa-i dea si lui mir, sa-i dea tamaie, sa se roage pt el, sa-i dea de o cafea, ntre timp ma tot intreba pe mine ce vreau sa zic, si n-am mai zis nimic...Oricum nu cred ca era potrivit sa intreb asa ceva..suna ca si cum m-as duce la barbatul meu si i-as zice " umbla vorba prin targ ca s-ar putea sa ma inseli, asa-i sau nu-i asa?". Iar el sa zica pai daca atata incredere ai tu in mine, incat apleci urechea la ce spune lumea-n targ... Mai voiam sa intreb inca o data daca sigur e ok daca beau apa peste noapte sa mai iau dimineata anafura si aghiazma ( am mai intrebat odata si a zis ca da, dar tot asa nu cred ca m-a auzit ca parca mai vorbea si altcineva); defapt eu voiam nu sa intreb ci sa cer voie, dezlegare, pt ca la cat ma chinuie setea inunele nopti, n-as mai putea lua nimic dimineata niciodata ( daca nu ar fi pt copil nici nu m-as deranja)...pt ca asa ma mustra constiinta ca poate ma doare stomacul si din cauza asta...desi mai rar ma doare dimineata, de obiceimimi e bine dupa anafura+ aghiazma, pana dupa-amiaza...m-am mai gandit ca poate am gresit ca nu m-am straduit sa postesc macar miercurea si vinerea, am incercat cel mult sa ma abtin de la carne, si nii aia pana la capatul zilei; astazi mi-a propus sa incerc, dar tot m-a incercat putin durerea de dimineata, acum m-a mai lasat.. |
|
|
||||
|
||||
|
Da, este OK. Numai dacă te împărtăsesti în ziua respectivă nu ai voie să mai consumi nimic după miezul noptii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vreau sa va zic ca ieri am avut o zi foarte agitata ( sunt probleme la serviciu, nu reusesc sa-mi iau salariul, si ma tem ca nu vom rezista in ritmul asta pana cand ar trebui sa nasc, ca sa pot lua indemnizatia...), si de suparare si nervi nu am putut manca nimic din cele sanatoase, decat snitzel si crochetele de cartof...desi aveam si ardei, si castravete, si salata de sfecla...pur si simpli cred ca stomacul nu avea rabdarea necesara sa digere cruditati..drept pt care azi, desi e harti, mi-am luat la mine zacusca, masline, halva, sarmalute de post, fructe...sa vedem ce si cat putem...am pus insa lapte in cafea, destul de mult, asa obisnuiesc de ceva vreme...poate pun si iaurt la sarmalute, dc apuc sa le mananc...totusi nu stiu daca e totul in regula, ca prea mi-au disparut brusc durerile de stomac ( dc am putut manca zacusca ???) de vreo saptamana...inca mai resimt oboseala si dureri pelvine, mai ales la efort, dar in rest nimic, si abia peste inca o sapt trebuie sa mai merg la control...am citit pe un alt forum ca mai multe femei cand s-au dus la control la 12 saptamani au constatat ca sarcina se oprise in evolutie pe la 8-9 ...
...( dar inca nu se eliminase, era acolo, doar ca numai era viu...)....
|
|
|
|||
|
|||
|
Fa-ti mai putine griji sau mai bine zis, grijile care ti le faci sa te ajute sa te rogi mai mult.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Femeile sunt prea proaste pentru BOR sau ce ? | cocacoc | Generalitati | 524 | 25.01.2011 11:30:59 |
| Rugaciunile femeii insarcinate | George.m | Rugaciuni | 0 | 19.12.2010 21:28:52 |
| Rugăciunile femeii însărcinate | fantana | Rugaciuni | 1 | 16.10.2009 18:05:43 |
| postul pentru copii | MarinaAlca | Generalitati | 17 | 19.08.2009 13:31:55 |
|
|