![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar dacă mergi la originalele grecești, la Septuaginta ai să vezi că scrie că se închina Chivotului. Iat tâlcuirea versetului, la Sfinții Părinți, este că se închina lui Dumnezeu din Chivot. Sfântul Constantin cel Mare, este viu, în Hristos ! Și Hristos în Sfântul Lui. Cum să nu te închini lui Hristos, cum să nu te închini Sfinților Lui? E anti-biblic. Ți-am dat atâtea exemple, nu mă doare mâna să le reamintesc, să le rescriu. Da, tămâiază Icoana Sfântului Constantin, pentru că acea tămâie, sunt rugăciunile Sfântului Constantin, precum am văzut la Apocalipsă, că tămâia, sunt rugăciunile Sfinților. Îți mai arăt odată? Prin tămâie, spui că acelea sunt rugăciunile sfinților care îi tămâiezi. Iar dacă tămâiezi pe Hristos, acea tămâie, sunt binecuvântările trimise de Dumnezeu, pentru rugăciunile sfinților, desigur. În orice caz, este închinare adusă lui Dumnezeu. Conform Bibliei, dovedit.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|