![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si ca sa iti raspund anticipandu-ti raspunsul: nu este ura si rautate in postarea mea. Uneori duritatea si "punerea la punct" se impun. Hristos, cand a fost cazul, a folosit si biciul. Nu se impune folosirea biciului in cazul de fata (desi, fara a-mi aroga abilitati profetice ca tine tu in alte vremuri probabil ai fi folosit cu placere rugul, precum alte confesiuni), dar se impune punerea ta la punct. Nu vreau sa iti raspund la "argumente" , din acelasi motiv pentru care prefer sa nu mai raspund sectantilor (pe care ii urasti, dar de care nu te diferentiezi prea mult): pentru ca ar fi un demers inutil. Cred ca este totusi mai mult decat suficient sa spun ce invata Biserica si atat timp cat tu "propovaduiesti" altceva te cataloghezi singur. Si inca o data, cu toata sinceritatea: fa-ti un control psihiatric. Eventual, la spovedanie ai putea sa recunosti si ca esti mult prea stapanit de ura si mandrie.
|
|||
|
|||
|
Astea nu prea functioneza pe baza de recomandari...
|
||||
|
||||
|
Dumnezeu să ne-ajute și să ne ierte.
Post ușor tuturor.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|
|||
|
|||
|
La fel, sper sa ajute.