![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
#11
|
|||
|
|||
![]()
Corina daca vrei sa faci mai des coliva, aprovizioneaza-te cu nuci mai din toamna, si ai grija cum le pastrezi sa nu se strice. Pe vremea asta nuca e cam scumpa pe piata si uneori cam rea ( ranceda, acra, etc). La coliva toata bunatatea e nuca...restul ingredientelor nu sunt scumpe si sunt chiar la indemana. Arpacas, zahar sau esenta de vanilie, rom, coaja de lamaie si pesmet de biscuiti. Bomboanele si ornamentele sunt optionale si neesentiale :)...nu stiu exact proportiile si timpul de preparare, in orice caz graul ( arpacasul) stiu ca se fierbe de seara, in apa cu sare, dupa ce se spala in prealabil " in 9 ape", se spune (...), nu stiu exact cat dureaza, gasesti pe net, si abia dimineata o amesteci cu restul ngredientelor si o ornezi, daca vrei.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucate de Post | sadiye | Generalitati | 291 | 27.11.2016 00:34:56 |
Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 28.02.2012 23:29:05 |
Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 22:06:08 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
post sau nu ? | andrei91 | Generalitati | 13 | 17.02.2009 19:07:46 |
|