![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca "rationamentul"tau ar fi valabil, ar trebui sa fie valabil peste tot.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cele mai sarace judete sunt cele cu o traditie de mentalitatea ortodoxa (Moldova,Muntenia si Oltenia) iar cele mai bogate sunt cele din Transilvania(Ardelenii au fost timp de 250 de ani catolici pana cand au fost ortodoxizati cu forta de catre moldo-valahi comunisti) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite ca eu vreau sa fiu sarac. Sarac. Nu muritor de foame. Nu putred de bogat. Sarac. M-as simti aiurea cu prea multi bani in cont. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duhovnicii ortodocsi corupti sunt o majoritate. Cei saraci cu "duhul" sunt o minoritate. Last edited by IceBreakerDota; 17.03.2015 at 13:38:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai putea să mi-i dai mie mă egoistu-le!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
OK, frate, daca investesti intr-un BSD romanesc. Bazat pe NetBSD, de preferinta. Numai asa ti-i dau. :P
Acu' pe bune, nu imi pot imagina decat patru destinatii cinstite pentru bani multi, daca se intampla sa ajunga careva foarte bogat: 1. saraci/copii orfani/spital low-cost, 2.mediu/rezervatii/reimpaduriri, 3. open source/gnu/linux/bsd-uri, 4. restaurari cladiri si carti vechi (am in vedere biserici si manuscrise). |
|
||||
|
||||
![]()
Ce destinații najpa!
Și ne mai mirăm că țările noastre sacs.
|
|||
|
|||
![]()
De ce naspa?! Uita-te la primele doua, cel putin. Bine, ultimele trei sunt damblalele mele personale.
#pkg remove europhilia #pkg install europhobia Last edited by Barsaumas; 17.03.2015 at 15:37:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Se ia una bucata individ fara minte, cu muschi si una bucata om rafinat, intelectual, etc.
Individul fara minte trage o ranga in cap celui credincios si il lasa lat. Concluzia in ton cu topicul: a fi fara minte e net superior rafinamentului intelectual.