![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, nu am mințit pe nimeni, nici în față, nici în spate. Deci aici pe forum, la mine acasă, te rog frumos, să îmi spui după pseudonimul pe care l-am ales. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere. Bine că măcar ai bunul simț să recunoști că nu ai bun simț. Citat:
Citat:
Cel puțin, nu mântuirea adevărată, dată creștinilor, dar sunt convins că sufletul lui, se odihnește întrun fel anume, știut numai de Dumnezeu, în tainele Sale, spre deosebire de eretici, care știu bine totul și Îl ucid pe Hristos zilnic, prin ereziile lor. Să revin on-topic: Augustin, este fericit, niciodată sfânt, și este dovedit: dogmtaic, patristic și biblic, că a fost este și va fi eretic. Unul din cei mai mari eretici, din câți au existat vreodată ! Mai mare chiar ca și Origen și ca Arie.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 23.03.2015 at 13:29:24. |
|