![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar vreau să-mi răspunzi la o întrebare: Dacă Pavel, se numește cel dintâi păcătos, adică primul păcătos, sau cel mai mare păcătos, eu că mă numesc pulbere, praf și cenușă, greșesc ? "să mântuiască pe cei păcătoși, dintre care cel dintâi sunt eu." - I Timotei 1, 15. Mulțumesc. ![]() P.S.: Dalian și Alin, așa e, sunt mai rău decât spuneți voi că sunt, pomeniți-mă, rugați-vă pentru mine, vă doresc să reușiți voi să ascultați de duhovnic mai bine ca mine și să biruiți mândria mai bine ca mine, pomeniți-mă, pe mine spurcatul și întinatul, desfrânatul și leneșul, bun de nimic ce sunt, pomeniți-mă, vă rog din suflet.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 20.04.2015 at 03:11:52. |
|