![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() Citat:
"S-a stins lampa" a zis unul din ei. "Trebuie sa mentii juramantul tacerii" l-a mustrat al doilea. "Nu-l mustra si vezi-ti de treaba ta" a zis al treilea. ![]() Citat:
Citat:
Pe baza asta iti construiesti legitimitatea de lup moralist? Ei bine, eu unul tin sa te dezamagesc, pentru ca nu-mi aduc aminte sa fi umblat cu eticheta asta pe frunte, cu atat mai putin sa te las pe tine sa o lipesti. Eu sunt un teoretician, nu sfant si exemplu personal, am pus ortodox ca asa au cerut unii expres. Daca are sens ceea ce spun, tin sa fie recunoscut lucrul asta, daca nu, sa se vina cu argumente contra. Insa am f. putina toleranta la viclenii si smecherii ca substitut la argumentatie, recunosc - e un mare pacat personal dar nu stiu de ce nu-mi prea vine sa ma pocaiesc de el.. Citat:
Plus, revin la ce a spus cu buna dreptate dl. MihaiG, iti recomand sa citesti ca desi ai aplaudat la superba satira a dl. Cezar, nu ti-a intrat nimic in cap. Citat:
Dar daca iti pasa, uneori trebuie sa o mai si spui. Macar sa-i ajuti pe altii sa inteleaga niste chestii daca respectivul nu reuseste. Citat:
Mai nene, una e sa dai de pamant cu un coleg de forum, pentru niste ineptii si poate spre folosul lui, dar tu campionul ineptiilor ar trebui sa stii ca te iei la tranta cu insusi Dumnezeu si ai facut-o nu o data, din spatele "eclesioscepticismului" si chiar si in postarea asta si de cele mai multe ori practic fara sa aduci nici o contributie intelectuala cat de cat notabila. Pur si simplu la tine 90% din postarile pe forumul asta, sunt supapa ta de frustrari pentru ratarile tale eclesiale care poate pe buna dreptate si din vina ta le-ai avut. Ma asteptam macar in discutia asta, fiind oarecum profilul tau, sa fii capabil sa ai o atitudine de intelectual, nu sa vii cu panarame de site -uri si "asa e logic, deci evident" sau "asa am invatat la qiqong" dar nu, si aici trebuia sa-ti dai in petec. Citat:
Mai degraba cel al sectarului, care dupa ce isi rateaza viata spiritaual, da vina pe toti de la Biserica pana la Dumnezeu, mai putin pe el insusi. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Personal, eu cred ca ai depasit de mult limitele bunului simt, dar asta e deja cireasa de pe tort, nu stiu ce o sa creada adminul. Citat:
Un "iarta-l Doamne ca nu stie ce vorbeste" deloc peiorativ ci intemeiat si la obiect. Citat:
Si daca ar invia cineva din morti, tot in alegerile tale ramai, restul e apa de ploaie, autojustificare si bagare in seama.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.05.2015 at 20:24:31. |
|