![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Postat pe fb pe pagina comunitătii "Opriti rătăcirile de la Prislop". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Părintele acesta care vorbeste mi se pare întreg la minte. Ce este fabulatie în faptul că s-au găsit în biblioteca Mănăstirii Sâmbăta câteva sute de cărti ale pAB despre magie si vrăjitorie?? Min. 13:33 . Sau faptul că părintele Arsenie Papacioc spunea că ar fi o mare greseală să fie canonizat Arsenie Boca.
Last edited by tabitha; 27.06.2015 at 18:29:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Le-ai vazut tu cartile alea? Stii sigur ca s-au gasit? Sau e o informatie la a saptea mana? Parintele cutare i-a zis parintelui cutare care mi-a zis mie etc. Si daca s-ar fi gasit, stii sigur ca erau ale parintelui Boca? Am mai spus, si eu am anumite dubii. Dar cu informatii din astea la mana a 14-a, gen telefonul fara fir, cata siguranta ai?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai m-am uitat mai demult si din cate tin eu minte parintele Teofil i-ar fi spus unui parinte iar acel parinte la randul lui i-ar fi spus parintelui din imagine, deci e o informatie total nesigura. Apoi nu stim sigur cata infloritura este si cat este informatie exacta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ca sa-ti mai spun un lucru, sa stii ca si intre calugari, chiar si intre cei imbunatatiti exista sentimentul invidiei. Eu stiu din alte cazuri. Cunosc personal exemple de preoti care din invidie fata de colegii lor spuneau lucruri neadevarate despre aceia barfindu-i. Nu poti sa bagi mana in foc. Sa fim atenti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citit cartile Parintelui Arsenie Boca.M-a cucerit din prima dragostea fata de oameni, pe care o simteam printre randurile dansului.Daca a facut si vreo greseala, nu avem noi dreptul sa judecam, mai bine sa ne vedem de barnele din ochii nostri decat de paiele altora.Nu degeaba a fost atat de iubit.Daca e facut sau nu sfant nu mi se pare atat de important.Nu va schimba cu nimic viata frumoasa pe care a trait-o si exemplul la fel de frumos pe care ni l-a dat. |
|
||||
|
||||
![]()
Alex, nu suntem struti să ne băgăm capul în nisip si să ne facem că plouă.
Nu stiu unde ai văzut tu acolo mireni setosi de senzational. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|