Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2015, 14:03:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Acum este la moda fermierul chinez care descopera fosile de dinozauri cu pene.Imi aminteste de un episod din Sin City - un documentar despre escrocii din diverse metropole ale lumii. In episodul respectiv filmat in Hong Kong, toate magazinele aveau vase de pe timpul nu stiu carei dinastii. Cam asa si cu fermierul chinez care le ofera marilor oameni de stiinta exact ceea ce acestia viseaza sa gaseasca. Plus ca la nevoie se poate arunca vina in spatele sarmanului fermier chinez - si uite asa avem inca un triumf al stiintei care descopera falsurile...fara sa ne explice de ce a fost nevoie de fabricarea lor in primul rand.
Dinozaurii cu pene sunt de fapt o dovada contra evolutionismului. Pentru ca s-a dovedit ca cea mia cunscuta fosila evolutionista, Archaeopteryx, a fost tot un dinozaur cu pene, nu o specie de tranzitie. Acesti dinozauri nu zburau, doar planau deasupra copacilor.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2015, 14:06:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Si unde este partea contra? Nu cred ca topicul ar trebui detrunat spre discutii contradictorii pe alte chestiuni, e mai frumos sa ramana asa cum este, clar si la obiect si fara scuze (inutile de altfel) din "partea cealalta".
Vechi 18.08.2015, 21:43:10
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit

Ce minti luminate avem pe aceasta pagina! Ma mir cum de nu am ajuns la momentul divin cand Adam o nastea pe Eva din coasta iar dinozaurii impanati asistau la o asa minune!
Reply With Quote
Vechi 25.08.2015, 11:53:55
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si unde este partea contra? Nu cred ca topicul ar trebui detrunat spre discutii contradictorii pe alte chestiuni, e mai frumos sa ramana asa cum este, clar si la obiect si fara scuze (inutile de altfel) din "partea cealalta".
Daca ai citit doar prima propozitie, urmatoarea continea si rapsunsul: "Pentru ca s-a dovedit ca cea mia cunscuta fosila evolutionista, Archaeopteryx, a fost tot un dinozaur cu pene, nu o specie de tranzitie."
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare