![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am mers la f multi medici psihiatrii, a fost si internata, am incercat toate tratamentele cunoscute la ora actuala. Mai rau i-au facut. Nu are cutite si nici pastile lasate la ea acasa, balconul e inchis (nu ca n-ar putea deschide geamul, ca doar n-o sa-i pun lacat la geam sa stea fara aer curat, mai ales ca fumeaza 2 pachete/zi. Multumesc pentru urarile adresate fiului meu. Nu vreau sa intru in polemici dar studiile moderne arata ca varsta potrivita dpdv al dezvoltarii neuronale pentru ca un copil sa inceapa sa faca la olita este intre 2 ani jumate si trei ani. Oricum, la gradinita de stat nu-l primeste pana la 3 ani indiferent ca face sau nu la olita. Deci mai avem de asteptat pana in septembrie anul viitor, el urmand sa faca 3 ani in luna iunie. Si nu-l cocolosesc deloc. insa boli la gradinita/cresa inseamna automat stat acasa cu el (ca nu-l primesc acolo bolnav) si care patron accepta sa-ti iei concediu din 2 in 2 sapt sa stai acasa cu copilul? Plus ca gradinitele de stat se inchid vara cate o luna. si nu mi s-ar aproba nici mie nici sotului atata concediu. Nu as fi apelat la o bona daca aveam alternative viabile.