![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Superb!
Dar nu pot să mă întreb cum s-a descurcat el mai apoi cu nevasta ținînd cont că, nu-i așa, ceea ce își doresc cel mai mult femeile este să facă ce vor ele cu viața lor... (parcă așa era morala feministă și răzvrătită a unei povești de pe alt topic) Deși din povestea de față s-ar părea că fata a făcut exact contrariul a ceea ce voia. Sau poate asta visa? Un cocoșat ca soț? Mira-m-aș.... |
|
||||
|
||||
![]()
Fata visa la dragoste adevărată. A se vedea si titlul povestii. Destul de simplu de înteles, dacă vrei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Și crezi că în dragostea adevărată faci ce vrei cu viața ta?
O, Mirela........ |
|
||||
|
||||
![]()
Eu ti-am raspuns la intrebarea vizavi de cocosat. Dar desigur, trebuia s-o sucesti tu, cu aparenta intelepciune. Concluzia : n-ai inteles nimic din ambele povesti.
|
|
|||
|
|||
![]()
........:)
Dacă zici tu. O.K.! P.S. În timpul tău liber, dacă voiești, ai putea să acorzi câteva minute următoarelor întrebări? a) în ce constă voluntarismul, spre deosebire de voință; b) care e calea cea mai simplă și mai sigură pentru o femeie, în raport cu bărbatul ei, să se simtă liberă și fericită în căsnicie; c) de ce femeile foarte voluntare și "înțepate" au, de obicei, doar un copil sau niciunul. Sunt întrebări desprinse din experiențele vieții, de la noi și aiurea. Viața ni le ridică sub ochi, istoria lumii le dezvăluie, iar nu eu. În ce mă privește, doar le-am cules din grădina lumii și le dau mai departe. Atenție!, când pui mâna pe ele: au țepi. |
|
||||
|
||||
![]()
Vai, si eu care credeam ca o sa vrei sa afli care ar fi talcul povestilor (te-am supraestimat :)) Dealtfel, pentru ca esti cam susceptibil in ultima vreme, am sa te las sa-l afli de la un alt barbat (intelept, care iubeste si respecta femeile, si nu sta toata ziua sa le caute nod in papura).
Ref. la ultima intrebare. A se revedea pilda aceea in care Sfantul Antonie cel Mare se tot intreba de ce sunt unii bogati si altii saraci. Si raspunsul pe care l-a aflat de la Dumnezeu. Last edited by tabitha; 17.09.2015 at 15:55:58. |
|