Citat:
În prealabil postat de AlinB
Aia cu "dpdv neurologic" nu poate face mai devreme de X la olita, e o abureala, nu exista masuratori exacte in acest sens.
Ba dimpotriva, s-a dovedit ca mergandu-se pe principiul asta, pot ajunge f. bine cu scutece si la 5-6 ani.
Si nu e musai sa aiba 3 ani fix sau peste, merge si cu cateva luni mai devreme, depinde de oameni, eu cred ca se gasesc si unii intelegatori.
Eu stiu unii car i-au dat la gradinita si mai devreme de 3 ani, si cu scutece si in cateva luni au facut si varsta si au scapat si de scutece desi binenteles, momente penibile din cauza scutecului, au mai fost.
Nu se imbolnaveste din 2 in 2 saptamani, decat poate la inceput, tocmai pentru ca a fost cocolosit si daca problema e tratata cum trebuie, cu repaos si simptomele (daca sunt prea agresive), nu cu tone de antibiotice inutile, se va intampla din ce in ce mai rar.
Si una e sa ai bona cateva zile pe luna si alta e sa o platesti luna de luna.
|
Alin m-am documentat f mult pe acest subiect. depinde ce surse alegi sa crezi. Si nu mai vreau sa intru in polemici pe tema asta. Cred ca fiecare e liber sa-si forteze copilul sa faca la olita daca asa considera de cuviinta. Eu nu-mi fortez copilul sa faca nimic din ce nu vrea. Si am deja rezultate f bune cu metoda asta blanda de educatie.
Fiul colegei mele in primele 6 luni de cresa a stat 4 luni acasa racit. Si nu a fost deloc cocolosit. Nici al meu nu este. Si nu a luat niciodata antibiotic.
Si nu se baga nicio bona sa vina cateva zile pe luna. toate vor angajament permanent.
Iar la gradinita de stat cu pampers nu-l accepta. Din pacate lumea nu e intelegatoare. La toate cele 3 gradinite de langa casa am intrebat si am primit acelasi raspuns. Nu are doamna cine sa stea dupa el sa-i schimbe pampersii. Va dati seama ca daca am sta sa facem asta dupa fiecare copil nu am mai avea timp de altceva.