![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si tare sunt curioasa daca o sa-mi raspunda si dansul la fel, ca din pacate, atata timp cat fumeaza, mama nu poate fi primita intr-un asezamant al bisericii (de parca ea isi poate controla viciul)...
|
||||
|
||||
![]()
MARIA, am deschis eu la generalitati topic "patenting" (da, scris gresit; incerc sa remediez situatia la un administrator).
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S-a infiintat nu de mult Asociatia Prietenii Sf. Efrem cel Nou, care a inceput construirea unui centru la Malnas Bai, in jud. Covasna, pentru persoane dependente de asemenea substante. E mai mult ca sigur ca si in alte asezaminte deja existente, mai sunt si alti dependenti, fie de alcool, fie de tigari sau droguri, prin urmare, cred ca e inclus si aspectul asta al dependentei in terapie. Asa ca nu-ti mai tot pune singura piedici, ca n-o sa gasesti vreun loc pt. ea, ba ca fumeaza, ba ca are schizofrenie, ba ca e scump, ba ca e departe de Bucuresti. Nu mai anticipa niciun scenariu al nereusitei pe baza refuzurilor de pana acum. Fa ce tine de tine, roaga-te mai ales sa randuiasca Dumnezeu cum stie, dar lasa-L si pe El sa faca ceva, ca daca tot proiectezi dinainte ca n-o sa se intample, e ca sa cum L-ai considera pe Dumnezeu neputincios. Maica Domnului cu tine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat: