![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și se sminteau întru El. Iar Iisus le-a zis: Nu este prooroc disprețuit decât în patria lui și în casa lui."(Matei 13:57) "Și le-a zis: Adevărat zic vouă că nici un prooroc nu este bine primit în patria sa."(Luca 4:24) "Și după cele două zile, a plecat de acolo în Galileea. Căci Iisus însuși a mărturisit că un prooroc nu e cinstit în țara lui." "Dar voi acum căutați să Mă ucideți pe Mine, OMUL care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta." Daca Domnul a fost ucis prin fapta unor oameni, ce fel de Dumnezeu este acesta? Oare I-a placut ceea ce i-au facut rastignindu-L pe cruce? Daca da, inceamna ca L-au multumit si au fost binecuvantati...insa daca nu I-a placut, inseamna ca puterea lor L-a infrant pe El si lumea a fost lasata fara Stapan, cine a mai raspuns rugilor? Cerurile au ramas parasite cat El era in mormant, pe Pamant? Tot Universul a fost lasat fara un carmuitor, in timp ce El era pe Pamant si mainile Sale erau batute in cuie? Cum a putut lemnul sa-L poarte pe adevaratul Stapan in timp ce El era legat de acel lemn? Cum a putut fierul sa-L atinga si cuiele sa-I strapunga trupul? Cum au putut ajunge mainile dusmanilor sa-I biciuiasca spatele? Si S-a inviat Mesia pe El insusi din morti sau L-a inviat Dumnezeu? Ia uitati ce priveliste: Un mormant in care este inchis Insusi Dumnezeu, si mai ciudat este faptul ca Dumnezeu a stat in pantecul unei femei timp de 9 luni, inconjurat de intuneric si sange si a iesit din el un prunc mic si slab care a trebuit alaptat. Acesta este Dumnezeu? Din ce motiv este sfanta crucea, si cel care o respinge este hulit? Nu este mai bine sa fie distrusa si ea si cel care a infiintat-o atata timp cat Domnul a fost chinuit pe ea? Domnul a murit pe ea si voi o adorati, inseamna ca sunteti dusmanii Lui. daca voi o slaviti pentru ca ea L-a purtat pe Stapan, de ce nu va prosternati inaintea mormintelor si nu va rugati lor, de vreme ce "Dumnezeu" a stat in mormant? |
|
||||
|
||||
![]()
...de ce n-ai spus de la inceput ca esti adventist,ne-ai luat cu budismul...nu-i frumos
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt adventist domnule/domnisoara. Am o credinta a mea ce nu se incadreaza in nicio religie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vai de ce-ai în cap.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa ce nici macar n-au trecut o saptamana cand se hotarasera, dintr-o profunda pocainta, sa se calugareasca. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 21:05:47 |
Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 21:55:18 |
Cugetari despre Hristos | florin.oltean75 | Generalitati | 55 | 07.04.2012 10:13:01 |
Cugetari de Craciun | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 25.12.2011 20:14:10 |
|