![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ba da, multi seamana.La fel de tineri, la fel de idealisti si de entuziasti.Paradoxal este foarte trist, pentru ca intr-o tara cu o memorie colectiva dreapta protestele de acum nu ar fi trebuit sa mai existe.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 07.11.2015 at 01:27:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Daca ne multumeste faptul ca preferatii nostri politici trag un avantaj din asta si nu vedem ca avem de-a face cu o generatie cu mentalitate totalitara, una care e gata oricand de o noua revolutie bolsevica, si mai ales daca nu intelegem ca asta e se intampla si pe plan mondial, atunci ne amagim singuri.
Fiecare poate studia Manifestul Comunist. Si pe urma uitati-va pe harta. Cine lupta astazi : Impotriva religiei Impotriva familiei traditionale Impotriva statului national E atat de simplu. |
|
|
|||
|
|||
|
O noua revolutie bolsevica? Odata eram la Paris,intr-o iarna, in Cartierul Latin. Stateam intr-un bistro si ii ascultam pe niste tineri studenti francezi, foarte comunisti, cum pledau cu inflacarare si avant despre inceperea unei noi revolutii. Cu citate din Marx si tot tacamul. Erau foarte convinsi de utopiile lor, pregateau proteste in universitati. La Bucuresti se asternuse zapada pe crucile celor ucisi in 89.La Paris nu urma sa moara nimeni si utopiile, in dimineta aceea geroasa, se tot revarsau si pareau foarte reale. Nu erau reale, crucile sunt foarte reale.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Un paradox in ceea ce ma priveste: never ever nu voi rezona cu viziunea politica a Rusiei dar, in acelasi timp, niciodata nu voi inceta sa fiu un indragostit de cultura ei. Pe Dostoievski il pun in primii cinci autori care mi-au marcat viata. Cumva am reusit, din fericire, sa traiesc cu acest paradox :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite un exemplu de la noi. Un artist - Paul Hitter, a scris o chestie. Ce au facut tinerii frumosi ? Au inceput sa scrie galeriilor sa-l interzica pe omul respectiv. Pentru ca avea un punct de vedere diferit de-al lor si un pic incorect politic. Ne amagim daca nu intelegem ca asta e generatia. Ca asta se vrea sa fie generatia. |
|
|
|||
|
|||
|
Vrei si tu o revolutie :) Distruge Turnul Babel mentionat de tine si se va ridica altul, cu o alta fata. Multi poate vor fi mirati dar acolo birocratia este mai crancena ca la noi.Ca o gluma: am mers odata la tara, in perioada cand nu stiu ce baroneasa de prin Vest protesta ca la noi se taie primitiv gatul la porc de sarbatori. Ma uitam la niste tarani care ajutau pe o ruda a mea sa faca exact asta. De curiozitate l-am intrebat pe unul dintre ei daca stie de noile solicitari pe care le are doamna cu pricina. S-a uitat perplex la mine si mi-a zis: ,,pai nu cred sa treaca azi pe aici, pana terminam noi" :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si cu o poza f. sugestiva: https://www.facebook.com/photo.php?f...5193986&type=3
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si daca nu, sa le explici cu ce se maninca marxismul in practica. Dar pe atunci probabil nici romanii nu stiau (inca) ce a fost la Pitesti.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum e vorba de impulsul unor evenimente cu incarcatura emotionala. Nu exista cine stie ce parghii pentru o schimbare semnificativa si ce e mai rau, nu exista un instrment de masurare a schimbarii REALE. Pai era la stiri ca atunci cand erau protestele in toi, un primar a fost prins luand mita. Il durea pe el la basca de proteste. Cam asa e cu toti care sunt la conducere. Acum mimeaza teama si implicarea, le dau pe moment ce vor si asteapta elanul sa expire. Pe alocuri se mai folosesc de ei pentru a-si promova propria agenda. Ioha a scapat de Ponta, unul care probabil era deja in programa DNA a iesit din scena, satanistii si-au pus in miscare agenda antiortodoxa - nimic nou, zero schimbare reala.