Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2015, 20:33:25
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Mai putin aia de la ISIS care nu au nici o treaba cu evreii. Ii roade in schimb faptul ca oamenii din Franta sau de aiurea sunt liberi. :)

Nu stiu daca este facatura evreiasca, stiu ca majoritatea musulmanilor ii respecta atat pe evrei cat si pe crestini https://en.wikipedia.org/wiki/People_of_the_Book

Si mai stiu ca Wahhabitii astia care sunt la originea ISIS si-au facut mana vreo doua secole omorand sute de mii de musulmani. Nu crestini sau evrei. Si ca Arabia Saudita a fost creata si daruita lor, pentru a lovi in primul rand in ceilalti musulmani.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2015, 20:39:18
Senior Member

Implicit

https://www.youtube.com/watch?featur...Vo910B3bk#t=47

Interesant video. Cu musulmani intr-o biserica.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2015, 21:36:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Mai putin aia de la ISIS care nu au nici o treaba cu evreii. Ii roade in schimb faptul ca oamenii din Franta sau de aiurea sunt liberi. :)
ISIS este producție americană (condusă tot de evrei). :))

Citat:
Nu stiu daca este facatura evreiasca, stiu ca majoritatea musulmanilor ii respecta atat pe evrei cat si pe crestini https://en.wikipedia.org/wiki/People_of_the_Book
Or fi, nu neg, dar eu știu că sunt și foarte mulți musulamni care au depus jurământ ca să nimiceacă de pe fața pământului și ultimul evreu.

ps: până la urmă nu cred că este atât de relevant dacă evreii au inventat sau nu islamismul, dar un lucru este cert - unde și-au băgat coada occidentalii atei (în frunte cu evreii) a ieșit cu scântei. Și acei teroriști nu sunt altceva decât invenția lumii "civilizate", scopul îl știm. :)

Last edited by ovidiu b.; 18.11.2015 at 07:43:23.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2015, 21:40:25
Senior Member

Implicit

Fara indoiala ca sunt, Dar si asta e tot o consecinta a amestecului puterilor occidentale in Orientul Mijlociu. Tare ma tem ca daca vom privi inapoi in istorie vom constata ca evreii au fost mai ocrotiti in lumea islamica decat au fost in Europa.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2015, 10:15:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Fara indoiala ca sunt, Dar si asta e tot o consecinta a amestecului puterilor occidentale in Orientul Mijlociu. Tare ma tem ca daca vom privi inapoi in istorie vom constata ca evreii au fost mai ocrotiti in lumea islamica decat au fost in Europa.
Corectie: decat "crestinii" din Europa. Ca pe atunci Europa inca se mai pretinea crestina, daca nu ma insel.
Vechi 18.11.2015, 10:18:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
ps: până la urmă nu cred că este atât de relevant dacă evreii au inventat sau nu islamismul, dar un lucru este cert - unde și-au băgat coada occidentalii atei (în frunte cu evreii) a ieșit cu scântei. Și acei teroriști nu sunt altceva decât invenția lumii "civilizate", scopul îl știm. :)
Implicarea evreiasca in evenimentele recente e discutabila poate nu la fel de ridicola ca "evreii au inventat islamismul" dar oricum..

Thread Tools
Moduri de afișare