Citat:
În prealabil postat de AlinB
Greu tare sa deschideti un link, sa auziti si altceva decat va place sa auziti:
""Vreau să ofer FranÈei un referendum pentru pedeapsa cu moartea. În nume personal, eu cred că această posibilitate trebuie să existe", a spus Èefa FN pentru France 2, potrivit contului său de Twitter.
|
Nu vad nimic despre ghilotina. Potrivit sursei citate, Madame Le Pen promite un referendum asupra pedepsei cu moartea. Nu asta trebuie sa faca un politician democrat, sa consulte vocea poporului in chestiuni de oarecare importanta ? In ceea ce priveste modalitatea concreta de aplicare a pedepsei cu moartea, in cazul in care consultarea populara ii va da unda verde, e greu de intrevazut ca va fi ghilotina. Desi, din punct de vedere tanatologic, moartea prin decapitare prezinta avantaje fata de moartea prin impuscare sau electrocutie.
Multe partide de dreapta se pronunta in favoarea pedepsei cu moartea. De exemplu, Partidul Republican din SUA. Oare nu stiati ca abolirea pedepsei capitale este o inventie a stangii ? Sunteti contra pedepsei cu moartea ? Atunci faceti propaganda in Bielorusia pravoslavnica, singurul stat european care nu a abolit-o. Sau in China, ori la prietenii dv musulmani din Arabia Saudita, unde e practicata pe scara larga.
Citat:
Altfel nationalismul francez si imigrantul roman nu vad sa faca o casa buna.
|
Si totusi, imigrantii romani s-au miscat ca pestele in apa intr-o Europa a nationalitatilor. Iar in Franta s-au miscat chiar mai bine si mai cu succes decat in oricare alta tara europeana, din cauza atat a afinitatilor culturale care ne leaga de sora noastra mai mare (nu: nu e Rusia...), cat si a faptului ca Franta a fost mereu un pamant primitor. Trei romani frantuziti marcheaza istoria aviatiei "romanesti". Vlaicu, Vuia, Coanda. Ar fi avut Brancusi vreun impact asupra istoriei marii sculpturi daca ar fi ramas muzeograf la Targu Jiu? Ca sa ma limitez doar la aceste exemple. Imi face impresia ca dv confundati doctrina nationalista cu sovinismul.
Oare cititi sursele pe care le reproduceti ? In prima este vorba de faptul ca unii votanti homosexuali voteaza cu Frontul National. In a doua e vorba de un membru fondator suspendat pentru alte motive decat acelea ca ar fi favorabil heterosexualitatii.
Eu am spus altceva. Ca Madam Le Pen este singurul lider care a promis abolirea "casatoriei" homosexuale.
Surse
aici, sau
aici.