Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2015, 09:50:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
@Alin: Nu am auzit de ghilotina madamei Lepen contra musulmanilor. Am auzit, ce e drept, de niste decapitari: am auzit ca musulmanii organizeaza decapitari de crestini. In Siria, in Algeria si, mai nou, in Franta.
Greu tare sa deschideti un link, sa auziti si altceva decat va place sa auziti:

""Vreau să ofer Franței un referendum pentru pedeapsa cu moartea. În nume personal, eu cred că această posibilitate trebuie să existe", a spus șefa FN pentru France 2, potrivit contului său de Twitter.
Marine Le Pen a învinovățit "fundamentalismul islamic", despre care a spus că "în fiecare zi cauzează mii de decese în întreaga lume".
- See more at: http://www.dcnews.ro/marine-le-pen-cer-referendum-pentru-pedeapsa-cu-moartea_464227.html"

Deci daca musulmanii au pedeapsa cu moarta, hai sa avem si noi.
Daca ei decapiteaza, de ce sa nu decapitam si noi, doar suntem o tara cu traditie in domeniu, nu-i asa?

@Intrarea Vagonului (=Nu ma pot obisnui!): partidele crestine din Franta seamana cu cele din Romania: nu exista pe esicherul politic. A incercat ciobanul fotbalist ceva (nu stiu daca era persoana cea mai potrivita), dar l-au bagat la bulau mintenas.

L-au bagat la muuult timp dupa ce "a incercat ceva" cand s-a vazut ca nimeni nu crede in spoiala aia de nationalism cu miros de circ.
Probabil asteptau un randament mai bun si daca nu a dat, a luat.

Citat:
A scapat ieftin, comandantii precedentului partid national si crestin au patit-o chiar mai urat, in frunte cu capitanul lor.
Comparatia e chiar ridicola.
Simtul umorului il aveti din plin, s-a dezvoltat cumva in dauna simtului ridicolului?

Citat:
Pana cand vom avea un partid crestin, va mai trece multa apa pe Dambovita. Sau pe Sena, daca preferi.
Mai degraba va seca. Si tot nu se va intampla.
E ca si cand ai fi asteptat sa apara un partid de opozitie pe vremea PCR -ului.
Acum avem tot PCR, doar ca se vad doar tentacolele si ii spunem "pluralism politic".

Citat:
Deocamdata, nu ma pot bucura de existenta unui partid national-crestin in Franta, deci ma bucur ca un partid national-si-atat, care isi face un scop principal din iesirea din zona euro (si, implicit, din UE) a ajuns in pole-position. Nu de alta, dar UE pare a fi cam ca o gura de canal: ceva din care e inca si mai greu de iesit pe cat e de intrat.
Sigur, ca si crestin trebuie sa va bucurati de un partid homofil si avortofil care se foloseste de anumite tensiuni sociale doar pentru a ajunge la putere.
Ca pe urma, cum au fost si ceilalti, la fel si astia.

As zice sa nu va bucurati prea tare de iesire din UE, decat daca oricum aveam de gand sa parasiti Franta sau cumva reusiti sa-i convingeti ca sunteti francez din nastere.

Altfel nationalismul francez si imigrantul roman nu vad sa faca o casa buna.

Citat:
@Florinus: Frontul National este singurul partid care a declarat ca va abroga Legea Casatoriei Homosexualilor, lege votata de parlamentarii "pesedisti", cu sprijinul unei bune parti din parlamentarii "liberalo-basescieni".
Eu am vazut altceva in presa.
Cine anume a declarat asa ceva? Au asta in platforma politica?
Ca de obicei, cecitate ideologica.

How Marine Le Pen is winning France’s gay vote
The Front National now has the support of a quarter of Paris’s gay voters – and only 16 per cent of the straight ones

http://new.spectator.co.uk/2015/01/h...nces-gay-vote/

Founder of French anti-gay National Front suspended from party

http://www.pinknews.co.uk/2015/05/05...ed-from-party/