![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Apropo, cand ai "vietuit" TU in spatiu?
ce legatura are cu mine ???? eu ma referm la umanitate in general , sau te pomenesti ca te indoiesti si de lucrul asta ? |
|
|
|||
|
|||
|
Nici umanitatea "in general" nu stiu sa vietuiasca in spatiu.
Acum cine stie, poate intelegi prin asta "spatiul dormitorului" Desi si aici, nu sunt atat de mult, in ciuda "progresului fantastic", o buna parte a umanitatii abia daca are un acoperis deasupra capului. Moral nu prea am evoluat, se pare.. Ei, cum a ramas, te abonezi la mantuire ACUM, sau mai astept cativa ani sa vezi cum ratezi VESNICIA?
|
|||
|
|||
|
auzi , tu traiesti in padure ? chiar nu stii nimic despre ISS?
nu pot sa cred , tocmai tu ...... vezi sa nu confunzi cu ISIS, e foarte posibil ....... Last edited by edypro; 17.12.2015 at 16:54:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum cine stie, poate intelegi prin asta "spatiul dormitorului" .................................................. .................................................. ................................................. ce faci , ai abandonat discutia ? nu-i asa ca e usor sa scrii pe forum dar cand vine vorba de argumentat o parere ............ Last edited by edypro; 17.12.2015 at 18:45:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Si cam cati oameni din aia 7 miliarde de oameni traiesc acolo?
|
|||
|
|||
|
Cam 0.00000008164376105592598 %, adica vreo 6.
|
|
|
||||
|
||||
|
Destul pentru rezultate coerente dpdv statistic.
|
|||
|
|||
|
Poate ceva "biostatistica" de doi bani care o facui eu, cam imediat inainte de ultimul instar larvar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu si pentru exprimarea "traim in spatiu".
|
|||
|
|||
|
Gagici si haleala sunt acolo? Pileala? Gadgeturi?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
| Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
| Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|
|