![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde ai scos "crede si nu cerceta"?
Din manualul de educatie ateista care iti spune ca e suficient sa fii ateu ca sa fii destept, desi e noapte in capul tau? Ceea ce ti se pare tie ca sunt mari realizari, nu sunt meritul intrisec al omului, ci un produs a ceva care i-a fost daruitt: creierul. Unul destul de diferit chiar si fata de cea mai desteapta maimuta. Tu cat de mult ai cercetat daca ai ajuns la concluzia ca stramosii tai erau in copaci la mancat banane? Ai vreo dovada stiintifica in acest sens, exista vreun experiment reproductibil prin care maimuta sa se transforme in om? Ai cumva o coaja de banana transmisa din generatie in generatie care intareste aceasta credinta a ta? Ti s-a cerut sa crezi orbeste in evolutionism. Si ai crezut. Atunci pentru ce mai faci pe desteptul?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.12.2015 at 09:53:57. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pai se pare ca pana la urma de fapt el a crezut fara sa cerceteze
![]()
|
||||
|
||||
![]()
E fapt sigur nu e loc de incertitudine.
|
|||
|
|||
![]()
Unul destul de diferit chiar si fata de cea mai desteapta maimuta.
ai macar o idee vaga despre proportiile asemanarii la nivel ADN intre om - maimuta? experiment in care sa se demonstreze ca omul a evoluat din maimuta? pai tu crezi ca putem comprima timpul sau vrei sa asteptam mii de ani doar ca sa te convingi tu ? tu ai o gandire foarte obtuza , nu vezi decat drept , cine nu e cu tine e impotriva ta cred ca stii cine a inventat motto-ul asta ..........apropo ai vazut vreodata o bucata de lemn mancata de carii ?........tot asa si cu mandria atoatestiutorului... Last edited by edypro; 17.12.2015 at 11:14:53. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, cand ai "vietuit" TU in spatiu? Citat:
Pai ce, tu crezi ca ai la dispozite cateva mii de ani pana cand stinta sa demonstreze si pentru ultimul prost ca exista Dumnezeu? ![]() Credinta in maimuta nu o sa-ti aduca nici un folos. Crezi in Iisus Hristos acum, si peste cativa anisori in loc sa ai parte de Iad, o sa te bucuri de Rai. ![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.12.2015 at 14:35:26. |
|
|||
|
|||
![]()
ce spun eu si ce intelegi tu .........credinta in maimuta???? ...de unde ti-a venit ideea asta ?.....tot nu mi-ai spus care este diferenta la nivel de ADN intre om-maimuta.......
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|