![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cam cati oameni din aia 7 miliarde de oameni traiesc acolo?
|
|||
|
|||
![]()
Cam 0.00000008164376105592598 %, adica vreo 6.
|
|
||||
|
||||
![]()
Destul pentru rezultate coerente dpdv statistic.
|
|||
|
|||
![]()
Poate ceva "biostatistica" de doi bani care o facui eu, cam imediat inainte de ultimul instar larvar.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu si pentru exprimarea "traim in spatiu".
|
||||
|
||||
![]()
Ba cum să nu.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Gagici si haleala sunt acolo? Pileala? Gadgeturi?
|
|
|||
|
|||
![]()
aici ai dreptate , foarte putini dintre noi , conteaza insa faptul ca am dezvoltat tehnologia necesara pentru asta !
Si aia dinaintea lor n-au avut si nici nu le-a lipsit :) Ce folos ca ai tu telefon mobil, calcuator si internet cand sunt cateva miliarde care n-au de mancare? asta nu are nici o legatura cu discutia , de vina pentru foametea din lume sunt multi si multe , incluzand interesele persoanle ale unora, globalizarea , sistemul bancar si multe altele .... Last edited by edypro; 18.12.2015 at 09:51:01. |
|
|||
|
|||
![]()
alinB- imi place sa te provoc la discutii , se vede ca ai o cultura religioasa solida , insa cred ca ar trebuim sa intelegi ca stiinta si biserica nu trebuie sa fie ca doi dusmani , dimpotriva .....:)))
Last edited by edypro; 18.12.2015 at 10:04:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NU mai folosi pluralul ca NU tu ai dezolvat chestia asta. TU n-ai sti nici macar sa vanezi cu arcul si si sulita. Citat:
Pentru "succesuri" NOI avem meritul, pentru esecuri evidente "altele si altii".
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|