![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Unul destul de diferit chiar si fata de cea mai desteapta maimuta.
ai macar o idee vaga despre proportiile asemanarii la nivel ADN intre om - maimuta? experiment in care sa se demonstreze ca omul a evoluat din maimuta? pai tu crezi ca putem comprima timpul sau vrei sa asteptam mii de ani doar ca sa te convingi tu ? tu ai o gandire foarte obtuza , nu vezi decat drept , cine nu e cu tine e impotriva ta cred ca stii cine a inventat motto-ul asta ..........apropo ai vazut vreodata o bucata de lemn mancata de carii ?........tot asa si cu mandria atoatestiutorului... Last edited by edypro; 17.12.2015 at 11:14:53. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, cand ai "vietuit" TU in spatiu? Citat:
Pai ce, tu crezi ca ai la dispozite cateva mii de ani pana cand stinta sa demonstreze si pentru ultimul prost ca exista Dumnezeu? ![]() Credinta in maimuta nu o sa-ti aduca nici un folos. Crezi in Iisus Hristos acum, si peste cativa anisori in loc sa ai parte de Iad, o sa te bucuri de Rai. ![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.12.2015 at 14:35:26. |
|
|||
|
|||
![]()
ce spun eu si ce intelegi tu .........credinta in maimuta???? ...de unde ti-a venit ideea asta ?.....tot nu mi-ai spus care este diferenta la nivel de ADN intre om-maimuta.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Apropo, cand ai "vietuit" TU in spatiu?
ce legatura are cu mine ???? eu ma referm la umanitate in general , sau te pomenesti ca te indoiesti si de lucrul asta ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nici umanitatea "in general" nu stiu sa vietuiasca in spatiu.
Acum cine stie, poate intelegi prin asta "spatiul dormitorului" ![]() Desi si aici, nu sunt atat de mult, in ciuda "progresului fantastic", o buna parte a umanitatii abia daca are un acoperis deasupra capului. Moral nu prea am evoluat, se pare.. Ei, cum a ramas, te abonezi la mantuire ACUM, sau mai astept cativa ani sa vezi cum ratezi VESNICIA?
|
|||
|
|||
![]()
auzi , tu traiesti in padure ? chiar nu stii nimic despre ISS?
nu pot sa cred , tocmai tu ...... vezi sa nu confunzi cu ISIS, e foarte posibil ....... Last edited by edypro; 17.12.2015 at 16:54:42. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|