Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2016, 14:00:57
Misuar Misuar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
1. Pai daca ai deschis ca sa inveti, ce te ofuschezi cand altii iti contrazic ideile preconcepute si ii contrazici fara nici un argument?

2. Daca te nasti "tabula rasa", atunci de unde stii sa "simti" ca sa implinesti porunca iubirii?
Revino te rog cu amendamentul de rigoare la teoria initiala.

3. Iubirea nu este "un sentiment". Desigur, crescut(a) intr-o societate materialista, corupta, n-ai de unde sa stii altceva.
Dar se pare ca nici nu vrei sa stii altceva.

Dar tine minte, exista doua cai de a invata: cea usoara, de buna vointa, si cea grea, a incapatanatului.

Daca ramai la varianta determinata de autosuficienta si ingamfare, fii sigur(a) ca viata iti va demonstra cat de limitata e perspectiva ta.

Se va vedea daca stii sau nu de iubire, dupa cum vei reactiona la ura, frustrare, minciuna, dezamagire, etc.
1. Nu ma deranjeaza cand cineva are o parere diferita. Desigur, ar trebui sa lasam, daca se poate, sarcasmele si ironiile, dar fiecare cu stilul lui.
Cred ca am argumentat pana acuma ce am zis.

2. Tu nu faci distinctia intre cunoastere si instinct. Eu ma refer la cunoastere.
3. Ca sa o luam pe scurtatura, una este iubirea si altele sunt faptele din iubire ( sacrificiu, rabdare, etc ).
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare