![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pastile nu refuz..acestea sunt cunoscute de mult timp. fiind si Sfinti Doctori fara de arginti.. nici calculator..nici telefon.. influenteaza si acestea dar sunt inafara corpului.. faptul ca s a descoperit aceasta asemanare a functionarii cipului cu pecetea mie mi s a parut importanta ..si am dorit sa postez . |
|
|||
|
|||
![]()
Mereu m-am intrebat cum ar fi reactionat crestinii din timpurile scrierii Apocalipsei in fata unei asemenea interpretari. Raspunsul este undeva dincolo de hotarul imaginatiei mele si probabil si a lor :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe vremea aceea, oamenii si-ar fi bandajat (in fier impenetrabil) mainile si fruntea. Asa vor fi si aparut manusile (impermeabile), coiful, eventual chiar scutul (cu sau fara cruce). Ce credeti, are sens? |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca nu a existat perioada istorica in care credinciosii sa nu fi crezut ca ei sunt generatia care va vedea Apocalipsa live. Adica ganditi-va la ce ar fi putut crede crestinii din timpul invaziilor lui Atilla. Acum, fiind in era moderna, avem talcuirile nostre cu specific de tehnologie a viitorului, cu sau fara legatura cu contextul care a stat la baza scrierii ei, Apocalipsa continua sa fascineze,sa scoata la lumina frici sau sperante :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ți-ar strica să asculți toată conferința (are trei părți). |
|