![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu E-urile din mâncare generează boli atât cât generează păcatul, ele fiind, până la urmă, tot o consecință a păcatului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana la E -uri te maninca sedentarismul, alimentatia dezechilibrata, lacomia, lipsa postului, etc.
|
||||
|
||||
![]()
intr-un cuvant, putina credinta
|
|||
|
|||
![]()
Sunt multe feluri de credinta si nu toate mantuitoare.
Si dupa cum se vede, la multi nu credinta le lipseste..
|
|||
|
|||
![]()
Si dupa cum se vede, la multi nu credinta le lipseste..[/quote]
dar ce le lipseste? |
|
|||
|
|||
![]()
Cu cata siguranta afirma unii ca nu e nicio problema daca iei cip implantat! Stiam eu ca o sa traiesc sa vad scris si asa ceva!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici un cip, Antonia, nu te poate rani mai mult prin el insusi decat propria ta investitie ori credinta in puterea malefica a lui. Nici dracul insusi nu te-ar rani de nu i-ai acorda credit, in fel si chip. (era sa scriu cip!) Revezi, te rog, cartea Sfantului Hrisostom despre puterea limitata a diavolului, si nu te mai incatusa atat, singura. Tu nu vezi ca sfintii vor sa ne descatuseze de boala, moarte si diavoli? Tu de ce te opui lor, investind in energia contrarie? Antonia, oare oamenii care au ajuns deja in iad au fost cipuiti? Nu oare propriul cip al faradelegii i-a condus acolo? Nu-i necredinta, prostia, ignoranta, rautatea, nerabdarea, curvia, ucigasia, neiubirea etc. - un cip suficient de puternic? Oare noi am terminat cu toate aceste cipuri si ne temem azi doar de cipul acela din piele?... In ce ma priveste, am deja atatea cipuri de dezinstalat in sufletul meu incat, crede-ma de voiesti, putin imi pasa de cipul noii tehnologii. Sunt vechi, Antonia, sunt foarte vechi...:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai explica-ne si noua, care e problema?
|
||||
|
||||
![]()
nu toate cipurile sunt nocive. Unele dintre ele sunt folosite in medicina si salveaza vieti. Nu cred ca este sanatos sa vedem peceti 666 peste tot. Trebuie sa intelegi ca NU poate exista pecetea 666 (oricare ar fi forma ei) FARA PECETLUITOR, iar despre o pre pecete, Apocalipsa NU spune despre asa ceva
|
|||
|
|||
![]()
Dreapta credinta in Dumnezeu in loc de credinta in puterile malefice si nelimitate ale tehnologiei pe care cu ipocrizie o folosesc in viata de zi cu zi :)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.02.2016 at 21:55:02. |
|