![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Alin. de ce nu raspunzi? te au deranjat intrebarile ?
![]() scuza ma daca da ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiam eu ca trebuia sa dau "quote" ca tot n-am scapat de asta pana la urma :)
|
|||
|
|||
![]()
Merci bro, da' nu il bag in seama pe Cipofobul Zburator-Migrator. Cum ar zice personajul HK-55: "Conclusion: This kind of meatbag is rather annoying. He does not deserve the slightest effort to discuss. Ignoring protocols engaged".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei care au principii si ei, vor fi doua categorii. Unii care vor ajunge la concluzia ca principiile au un const prea mare si altii care dimpotriva, il vor accepta. CIpofobii spun ca impotrivirea asta a lor in privinta unor chestiuni minore ii va "antrena" in privinta asta. Evident, nu cred ca e foarte greu sa realizezi ridicolul. Diferenta intre o alegere de viata si de moarte si intre a-ti ridica banii de la banca si nu de la bancomat. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu vreau sa raspunzi la intrebari...nu replica asta..care am crezut ca e destinata altcuiva... m ai necajit un pic..eu ti am vorbit frumos..si tu ma faci o " asta" ..am si eu un nume...dar in fine..ai scapat gata..scuze ca te am deranjat cu intrebarile. |
|
|||
|
|||
![]()
Carmen, mesajul lui Alin "Ad hominem, ad hominem..." a fost adresat lui Flying. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Colerica rau de tot. ![]() ![]() Cred ca daca Alin era langa tine ii faceai felul pe loc, asa din instinct... |
|
|||
|
|||
![]()
Exagerezi, meristemule. Totusi, nu sint femeile delicios de temperamentale?
|
|