Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2016, 02:23:40
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Uite vezi, si tie ti-e greu,
Eu cred că ție ți-e greu să-ți recunoști ignoranța. :)
Reply With Quote
Vechi 19.02.2016, 02:29:00
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai ce rost are sa crezi ca ar fi nevoie de un mecanism fizic cand il putea salva pe Lazar pe o disketa atunci cand traia si il reincarca atunci cand l-a strigat ?

Sau inlocuia pur si simplu apa cu vin ?

Ti-am mai spus - viziunea asta e asa de gresita. E ca si cum am fi pe pilot automat si totul se supune legilor - te rogi si vine minunea. Dumnezeu nu mai participa deloc la treaba asta. Macar in cazul meu ar trebui sa-l indupleci sa ruleze scriptul.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2016, 02:35:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai ce rost are sa crezi ca ar fi nevoie de un mecanism fizic cand il putea salva pe Lazar pe o disketa atunci cand traia si il reincarca atunci cand l-a strigat ?
Iarasi e nevoie de suportul fizic: discheta, mecanismul fizic: scrierea pe suport magnetic, etc. etc. :)

Citat:
Sau inlocuia pur si simplu apa cu vin ?
Prea mare risipa, tot ce trebuia era sa adauge la apa nitel alcool, coloranti, microminerale :)

Sau sa schimbe traseul informatiei in creierul bautorilor astfel incat sa perceapa apa drept vin :)

Citat:
Ti-am mai spus - viziunea asta e asa de gresita.
Stiu, faptul ca o repeti continuu nu o face sa fie si adevarata

Citat:
E ca si cum am fi pe pilot automat si totul se supune legilor - te rogi si vine minunea.
Nivelul tau de perceptie :)

Ia da cu parerea, cat de 'automata" ti se pare treaba asta?

" Iar Iisus, răspunzând, le-a zis: Adevărat grăiesc vouă: Dacă veți avea credință și nu vă veți îndoi, veți face nu numai ce s-a făcut cu smochinul, ci și muntelui acestuia de veți zice: Ridică-te și aruncă-te în mare, va fi așa."

Citat:
Dumnezeu nu mai participa deloc la treaba asta. Macar in cazul meu ar trebui sa-l indupleci sa ruleze scriptul.
Pai ramane sa-l detectezi pe Dumnezeu in ecuatia de mai sus :)
Vechi 19.02.2016, 02:42:34
Senior Member

Implicit

Doamne acum e clar ca ai o viziune eretica. Dumnezeu muta muntele dupa ce le evalueaza credinta oamenilor. La fel cum face o minune printr-o icoana sau prin niste oase. Cand vrea si catre cine vrea.

Dincolo de asta, din nou - discheta aia nu face parte din universul asta asa ca nu are rost sa vorbesti de ceva fizic.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2016, 02:55:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Doamne acum e clar ca ai o viziune eretica.
Nu cred ca stii credinta mea :)

Citat:
Dumnezeu muta muntele dupa ce le evalueaza credinta oamenilor.
Daca omul cere asta :)

Citat:
La fel cum face o minune printr-o icoana sau prin niste oase. Cand vrea si catre cine vrea.
Nu si fara credinta omului :)
Nu si fara ca omul saceara asta, implicit/explicit :)

Citat:
Dincolo de asta, din nou - discheta aia nu face parte din universul asta asa ca nu are rost sa vorbesti de ceva fizic.
Din pacate pentru tine, toate dischetele fac parte din Universul asta :)
Vechi 19.02.2016, 03:03:48
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu cred ca stii credinta mea :)

Daca omul cere asta :)

Nu si fara credinta omului :)
Nu si fara ca omul saceara asta, implicit/explicit :)

Din pacate pentru tine, toate dischetele fac parte din Universul asta :)
Pai ce rol mai are Dumnezeu daca e lege ? Si cum de uneori face minuni catre unii care nu s-au rugat in viata lor ? Si alteori nu face minuni unora care ar baga mana in foc ca-si fac pravila ? Tu nu vezi ca nu are nici un sens ceea ce spui ? Conform ideilor tale nici nu te-ar putea opri sa arunci muntele in mare de vreme ce-i lege. Ho nebunule, lasa muntele la locul lui, intelege cand e vorba despre metafore !

In schimb dincolo e vorba de o cooperare. Te asculta si baga sau nu discheta. Sau o baga atunci cand doreste fara sa-i ceri asta.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare