![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu cred că ție ți-e greu să-ți recunoști ignoranța. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai ce rost are sa crezi ca ar fi nevoie de un mecanism fizic cand il putea salva pe Lazar pe o disketa atunci cand traia si il reincarca atunci cand l-a strigat ?
Sau inlocuia pur si simplu apa cu vin ? Ti-am mai spus - viziunea asta e asa de gresita. E ca si cum am fi pe pilot automat si totul se supune legilor - te rogi si vine minunea. Dumnezeu nu mai participa deloc la treaba asta. Macar in cazul meu ar trebui sa-l indupleci sa ruleze scriptul.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
Sau sa schimbe traseul informatiei in creierul bautorilor astfel incat sa perceapa apa drept vin :) Citat:
Citat:
Ia da cu parerea, cat de 'automata" ti se pare treaba asta? " Iar Iisus, răspunzând, le-a zis: Adevărat grăiesc vouă: Dacă veți avea credință și nu vă veți îndoi, veți face nu numai ce s-a făcut cu smochinul, ci și muntelui acestuia de veți zice: Ridică-te și aruncă-te în mare, va fi așa." Citat:
|
|||
|
|||
|
Doamne acum e clar ca ai o viziune eretica. Dumnezeu muta muntele dupa ce le evalueaza credinta oamenilor. La fel cum face o minune printr-o icoana sau prin niste oase. Cand vrea si catre cine vrea.
Dincolo de asta, din nou - discheta aia nu face parte din universul asta asa ca nu are rost sa vorbesti de ceva fizic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca stii credinta mea :)
Citat:
Citat:
Nu si fara ca omul saceara asta, implicit/explicit :) Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
In schimb dincolo e vorba de o cooperare. Te asculta si baga sau nu discheta. Sau o baga atunci cand doreste fara sa-i ceri asta.
|
|
|