![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prea vreti sa induceti ideea ca un copil este un idiot care nu stie pe ce lume este. Un copil este o fiinta umana cu drepturi, chiar daca nu este adult, nu vad de ce nu ar avea drepturi la fel ca un adult. Are dreptul sa spuna daca este agresat pentru a capata protectie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ce protectie au primit fetele? Dreptul de a fi mutate 2 sau 3 ani de la o familie la alta. Iar la 18 ani sa fie scoase in strada. Cine le mai plateste facultatea? Barbatenetus? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In orice caz, aici este clar o diferenta de opinie. Parintii nu sunt cei cu drept de viata si moarte asupra copiilor, nu au drept de bataie, pe principiul eu te fac, eu te omor. Copiii trebuie respectati, asta nu inteleg multi romani. Nu sunt proprietatea parintilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Aici se pare ca sunteti in pas cu moda.
In Germania sunt 43 000 de copii pe an neproprietatea parintilor, in Norvegia sunt urmariti 53 000 de copii si facuti neproprietatea parintilor ca 18 000 pe an. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E greu si sa fii parinte, daca nu sunt in stare, sa nu ii faca mai bine, decat sa nenoroceasca copiii, carora nu le e bine nici in familie nici la stat, oricum trebuie ales raul mai mic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te intereseaza fapte, doar copy/paste din media de doi bani & facebook. Anual, 50.000 copiii la o populatie de 5 milioane de locuitori nu e mult? Si asta de ani buni, ba chiar a existat un trend crescator intr-o perioada? Care e interesul copiilor? Sa fie luati de la parinti pentru ca au primit o palma la fund? Un copil care a primit o palma la fund, dupa mintea ta, e un copil nenorocit? Raul cel mai mic, este sa fie luat de langa parinti?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.02.2016 at 00:51:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Este alegerea dvs sa credeti ca este o farsa, eu nu cred asta si mai cred ca vor aparea, incet incet, detalii interesante, din ambele directii.Si se vor elucida si cateva minciuni, mai ales din perioada cand totul abia era la inceput.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La Inchizitie erau tribunaluri secrete. Jar hotararile tribunalelor erau date inainte de proces. Procesul era necesar numai de a confirma hotararea judecatoreasca. Uite Jan Hus, a fost chemat si chiar Imparatul la asigurat ca se va intoarce viu in Cehia de la proces. El care a fost credul, a mers si l-au condamnat asa cum au stabilit inainte si l-au ars pe rug. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|