![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astia au deja raspunsul pregatit: cipuri & restul sf -urilor neoprotestante.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Iar răspunsurile de bun-simț, cum sunt cele date de Erethorn chiar la începutul topicului, sunt respinse, nefiind suficient de interesante; chiar dacă vin de la teologi ortodocși ca Părintele Bartolomeu Anania sau pr. Vasile Mihoc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zicea cineva ca antihristi vor fi multi, cand vorbim de antihrist vorbim mai mult de o forta, o energie si nu de o persoana anume. Totusi e posibil ca la un moment dat va fi dezlegata fiara si atunci va veni acel ultim Antihrist care va face grozaviile din uma. PS Am avut o perioada lunga (sa fie 5-6 ani) in care nu am mai intrat pe acest forum si acum, revenit, constat niste schimbari, si nu in bine. 9 din 10 utilizatori nu vin cu nici un fel de informatii sau idei, sau orice adaos cu folos. Se merge strict pe mistocareala, bataie de joc, zeflemea etc etc. E un duh profund potrivnic pe acest forum, chiar daca exista si utilizatori bine-intentionati. Cam asa era si acu ceva timp dar speram sa vina admini noi, utilizatori noi si sa se schimbe lucririle. Dupa mersul firesc al societatii si aici au luat-o in jos lucrurile, din pacate. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă ești atent, ai să observi că subiectele serioase sunt tratate corespunzător. Dar când e vorba de 666 sau de cipuri, subiecte parcă inepuizabile dar și neserioase totodată, ironia e la ea acasă.
PS. Ai văzut trimiterile postate de Ovidiu aici?
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 15.03.2016 at 14:02:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Aa, ma iertati. Nu stiam ca Biblia a devenit o gluma! Acum am inteles! Multumesc ca m-ati iluminat!
Exact cum am zis mai sus... |
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai asta e, că dacă nu tratezi Biblia ca pe o glumă, adică superficial, atunci ești atent la felul în care au interpretat teologii aspectele care te pun pe gânduri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu-ti faci un cont pe softpedia, sa vezi cati fani ai sa gasesti acolo. Sigur, 90% vor face misto si acolo, poate chiar 99%, dar un adevarat lider, dechizator de drumuri ca tine, nu se lasa descurajat asa usor.. Mai ales ca acolo fiind cateva mii de utilizatori activi, s-ar putea sa gasesti cativa fani. Aici mai mult de 2-3 cipofobi care sa-ti cante in struna cu ADN -ul lui Dumnezeu, nu avem, ne pare rau.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 16.03.2016 at 12:09:39. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Numarul fiarei : 666 | petrut-angel | Secte si culte | 126 | 15.02.2012 08:21:01 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|