![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Prefer sa cred ca mitomanii din complexul militaro-stiintific imperialist au ajuns intr-adevar pe Luna in 1969, decit sa cred idiotenia cu un Univers finit, mic, tinar, acoperit de o cupola cu ape deasupra si ingeri pe colturi.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu prefer minciuna rea ci oricît ar fi de greu de suportat aș vrea să prefer Adevărul nepîrîcios și să cred în El. Și așa ca mine preferă oricine...... tu însă bravezi pentru că ai impresia că lăcomia fără margini a terroriștilor e mai bună decît bunul simț.
Last edited by Trimisul; 05.04.2016 at 15:59:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Așa, deci Luna e un disc, e din ghiață și e sursa frigului.
Un fel de frigider rotund. Lipit pe cer. Dar totuși, chiar dacă nu e sferică, tot trebuie să aibă și cealaltă față a discului. Aia nu poate fi din ghiață, că ar însemna că se irosește inutil frigul respectiv. Și atunci din ce e ? Păi, probabil, din magnet, ca să stea Luna lipită pe cer. Și uite așa am aflat de unde se trag magneții de frigider.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Evolution takes over... Luna devine magneti, si magnetii devin luni. Luni de cind stau pe frigider.
Ce eforturi jalnice fac unii doar ca sa iasa cosmologia primitva descrisa in anume carti stravechi, sau ceva asemantor acelei cosmologii, ca fiind adevarata! Faptul ca scrie undeva toate astea, fie direct, fie interpretarile, nu ma obliga sa cred. Asta e valabil pentru oricine. Nimeni nu e obligat sa creada nici ce zice biblia, nici mainstreamul mediatic si stiintific. Last edited by Valkorion; 05.04.2016 at 21:23:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mă strădui deloc să dovedesc o minciună ci Adevărul e frumos, simplu și clar.
Dacă însă voi îi credeți mai mult pe oamenii de știință pentru că nu vă place soarele și luna semisferice, pentru că nu vă vine să credeți că nu e așa cum știați voi și cum ați învățat la școală că e forma lor, atunci să vedem dacă sus este cu adevărat vid așa cum susțin prietenii voștrii. Deci dacă ar fi vid așa cum susțin ei și ar fi așa de mare universul cum vreți voi atunci cam cîte atmosfere terestre ar încăpea în vidul acela pentru ca presiunea 0 să crească cu 0,000001%? Deci rezultă clar că vidul acela teoretic văzut prin filme ar impune o smulgere accelerată a atmosferei terestre. Practic atmosfera pămîntului sferic nu ar putea să existe pentru că ar fi suptă de vidul foarte foarte mare și mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pentru ca atmosfera este atrasa de Pamant asa cum tu esti si atras de Pamant prin forta gravitationala si nu te pierzi in spatiu. Bine, sigur, poti sa ne spui ca nu exista forta gravitationala si trebuie sa te credem pe cuvant "ca asa e Drept, Frumos si Bun si Credincios si Crestin" asta e alta poveste.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi la marginea dintre atmosferă și vidul cosmic oare forța vidului nu ar fi atît de mare încît să creeze un curent de aer prin care s-ar suge afară toată atmosfera pămîntului sferic? De ce ar fi mai mare gravitația ca această forță depresurizantă? Pentru că particulele de aer sunt grele? :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frumos, nu? Ar fi foarte frumos..... dacă nu am fi păcătoși............ și mîndrii. Last edited by Trimisul; 05.04.2016 at 17:43:45. |
|