![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu au ajuns americanii pe Lună și nu au pus pe ea niciun steag pentru că Luna e o semisferă de ghiață!
Dacă ar fi Luna conform teoriei lor, un satelit așa cum pricep și cred oamenii de știință: o sferă fără atmosferă în jurul ei fiindcă nu se vede atmosfera Lunii de pe pămînt, avînd o accelerație gravitațională de 6 ori mai mică decît a pămîntului gLună=gPămînt:6=9,8:6=1,63m/s^2, aflată în mișcare de rotație în jurul pămîntului astfel încît de pe pămînt să i se vadă întotdeauna aceiași față, pămînt sferic care se rotește în jurul soarelui, întrun spațiu vid, atunci folosind doar teoria lor absurdă rezultă că nu aveau cum să ajungă pe lună. 1. Dacă accelerația gravitațională a Lunii se manifestă numai de la 300km:6=30km atunci de la înălțimea aia cădeai liber cu gLună=1,63m/s^2 pentru că nu exista atmosferă, adică aer, pe care să se sprijine orice metodă de frînare sau aterizare prin planare sau folosind parașută. v=(2xgLunăxd)s^1:2=radical din 2x1,63x30.000 =3200mps=3200000:3600=888km pe oră. Te făceai praf la acest impact cu aproape 1000km pe oră. Mori la impact de 60km pe oră cu mașina! 2. Să zicem totuși că ai aterizat prin cădere ca un bolovan de la 30km atunci cum te mai ridicai în lipsa unui arc foarte puternic care să te arunce dincolo de 30km? Nu merge cu fîs, fîs în teoria lor fiindcă ei susțin că nu e imponderabilitate ci atracție și nici atmosferă pe care să se sprijine ca avioanele sau ca rachetele. Deci conform teoriei lor prezentată în filmele lor trucate unde prezintă cu fală aselenizarea rezultă clar că nu aveau cum ajunge! În realitate pe Luna semisferică se poate ajunge, doar că e foarte frig acolo, Luna e sursa nopții bune și a frigului bun din creație și ea este din ghiață. Chiar dacă nu are atmosferă totuși acolo sus nu este vid și gol ci deasupra liniei de imponderabilitate există particule foarte fine de aer, gaze și apă. Nu există atracție și gravitație pe Lună ci imponderabilitate ca în rest și te poți deplasa cu fîs-fîs menținîndu-ți inerția. Tristețea nu este că ei au mințit o lume întragă căci mincinoși sunt destui ci că lumea creștină este foarte naivă și credulă preferînd să creadă mai degrabă în minciuni decît în Dumnezeu, în Hristos și în scripturi... unde vor găsi sigur Adevărul și numai Adevărul. Last edited by Trimisul; 04.04.2016 at 16:26:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau cu telescopul. Cine ti l-a facut? Citat:
![]() Vsosososvivvi, credeam ca ai mai pus mana pe un manual de fizica de ultima data cand ai facut aceeasi afirmatie ridicola (ma refer la partea cu rachetele). Daca nu stii nici macar cun functioneaza o racheta, restul e poveste. Nu ca nu s-ar fi vazut deja.. Citat:
Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă în soare este sursă de foc atunci de ce nu ar fi în lună sursă de frig? Nu e nevoie de telescop pentru a pricepe ci e suficient să citești scripturile și să prive3ști cu atenție și înțelepciune și cu ajutor de sus sigur îți dai seama că doar nu e greu, dar trebuie să-ți folosești și cunoștiințele de matematică și de fizică și din alte domenii, deși nu sunt neapărat necesare, oricine e în stare să vadă Adevărul cu ochii credinței. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Pamantul e plat, 2. Luna este o semisfera de gheata, 3. Exista o linie de imponderabilitate? Sursa de frig nu exista. Acum spui ca si termodinamica este falsa? |
|
|||
|
|||
![]()
Prefer sa cred ca mitomanii din complexul militaro-stiintific imperialist au ajuns intr-adevar pe Luna in 1969, decit sa cred idiotenia cu un Univers finit, mic, tinar, acoperit de o cupola cu ape deasupra si ingeri pe colturi.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu prefer minciuna rea ci oricît ar fi de greu de suportat aș vrea să prefer Adevărul nepîrîcios și să cred în El. Și așa ca mine preferă oricine...... tu însă bravezi pentru că ai impresia că lăcomia fără margini a terroriștilor e mai bună decît bunul simț.
Last edited by Trimisul; 05.04.2016 at 15:59:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Așa, deci Luna e un disc, e din ghiață și e sursa frigului.
Un fel de frigider rotund. Lipit pe cer. Dar totuși, chiar dacă nu e sferică, tot trebuie să aibă și cealaltă față a discului. Aia nu poate fi din ghiață, că ar însemna că se irosește inutil frigul respectiv. Și atunci din ce e ? Păi, probabil, din magnet, ca să stea Luna lipită pe cer. Și uite așa am aflat de unde se trag magneții de frigider.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. La Facerea, la Noe, în multe scrieri ale VT dar și în Noul Testament sau Apocalipsă. Dacă vei citi ce este scris fără să răstălmăcești scripturile vei pricepe că aicea jos ne aflăm pe o suprafață plată (pămînt și mări). 2. Tot pe acolo și folosindu-ți credința, înțelepciunea și corecta citire vei pricepe de ce este Luna de ghiață și de ce este semisferă. 3. Linia de imponderabilitate au constatat-o cosmonauții și filmele de pe stațiile orbitale ne arată clar că acei cosmonauți ieșiți în exteriorul stației orbitale nu au viteză pentru a egala forțele de greutate cu forța centrifugă ci ei plutesc bine-mersi pe lîngă nava geostaționară. La Facerea ne spune că apele de jos curg pentru a se arăta uscatul numit pămînt. Acolo sus apele nu curg nicăieri ci merg în virtutea inerției și a vînturilor cerești, stînd laolaltă din pricina forțelor de vîscozitate, de exemplu, care fac să se formeze sfere de apă, ghiață sau de gaze... numite 'planete' sau comete sau nori albi numiți calea lactee. Dacă nu ar exista și o sursă de noapte și de frig așa cum soarele este o sursă de lumină și de căldură, atunci de unde anume crezi că ar fi toate acestea? De unde ar veni frigul iarna și noaptea după zi, de unde ar veni seara și dimineața? Oare nu este scris la Facerea că în ziua a treia Dumnezeu prin Cuvânt a făcut Luminătorul cel mare ca să stăpânească ziua și Luminătorul cel mic care să stăpânească noaptea? Sigur este scris. Oare ar fi ergonomic, economic, practic fizic și tehnic și normal ca cele două corpuri cerești să fie sferice? Cât ar fi pierderea de energie și de căldură și lumină dacă Soarele ar sferic în loc să fie spre noi disc? Dacă iei un bec sferic și îl pui într-o veioză ca un far de mașină oare nu mărești lumina și căldura pe direcția pe care vrei să luminezi? De ce ar Lumina Soarele pus de Dumnezeu pe Cer prin Cuvânt Stelele și partea de sus și din lateral a Cerului din moment ce pentru Omul pus aicea jos pe pămînt a făcut toată Creația? Nu-ți dai seama ce pierderi imense de energie și căldură ar fi făcute în fiecare zi de un soare sferic? Dumnezeu a lucrat împreună cu dragostea și înțelepciunea deci nu cred că-L poți socoti neglijent și risipitor! Toate mărturisesc prin înțelepciunea lor că Dumnezeu este Creatorul lor dacă le vezi prin credință.... deci Soarele și Luna nu fac excepție. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok, bine, dar eu te-am intrebat de versete specifice, pentru ca eu personal, si altii din lume, nu vedem unde exact scrie ce zici tu, si poate ar fi fost dragut sa ne zici direct la ce te referi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum pentru el, rachetele in continuare se deplaseza doar in atmosfera.