![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sint. Cindva m-a atras. E ahil mai intepator nitel. "Peste noapte" e o expresie, de care toata lumea a auzit, dar el s-a luat de ceva nsemnificativ.
P. S. Acum m-am prins; l-a enervat ca am scris "Cristos" in loc de "Hristos". De parca asta ar conta atit de mult, cum scriem... Last edited by Valkorion; 21.04.2016 at 11:35:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Contează în primul rând cu ÎL gândești.
|
|||
|
|||
![]()
Just. Scrierea "corecta" dpdv al unei anume tabere, nu garanteaza o credinta corecta (fara ghilimele). Oricum, zicem "crestini", nu " hrestini". Bisaids, in mileniul Bisericii Nedespartite lombardul sau vizigotul zicea "Christus" iar tracul sau grecul, "Hristos". Dar de, acum facem un capat de lume din astfel de chestiuni doar ca sa hranim orgoliile nitelus sovin-filetiste unor teologi si ierarhi, aflatori ei de obicei in Marea Egee sau pe la Moscova, Belgrad sau Kiev...
|
|