![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
In plus sa nu uitam campania electorala atunci cand a candidat pentru Presedintie.Are un slogan perfect ales pentru publicul tinta. Citat:
Aici discutam pe cifre si rationamente logice.S-au cine stie , <i>poate atunci cand vezi ca nu mai argumente hop pe latura religioasa a problemei care este speculativa si putem sa manipulam problema cum dorim.Nu e ceea ce crezi tu , e feea ce ce-ti spun eu ca este.De ce ? Pt ca eu sunt "Trimisul" iar voi nu.</i> Si atunci avem de a face cu o ideologie religioasa. Chestie cam periculoasa.Pt ca scopul unei ideologii este prostirea pe fata . Citat:
pt a li se pierde urma.In acest scop iti reamintesc ca exista la rechizitoriu dovezi in acest sens precum si investigatii.Aici nu discutam pe vorbe sau alte pareri.Iar daca o sa incepi cu pledoaria cat de sfanta este ea di cat de pacatosi sunt ceilalti sa stii ca nu tine ca mai toti avem creier. <i> -Nenea omul ala fura. -Nu fura.Ti se pare. -Unde nenea tu nu vezi ca fura.? -Nu fura pt ca el e nu hot. -Cum nenea tu nu vezi negru pe alb cum fura? -Te inseli.Ai ochiul murdar.Asculta ce spune Hristos. -Bre ala fura se vede de la o posta. -Nu fura.Eu stiu ca nu fura.Insa tu nu poti sa- ti dai seama de asta. -Si de unde stii tu asta ? -Pentru ca eu sunt Trimisul.Dumnezeu m- a trimis sa te iluminez care este adevarul. -Bre ala fura ca-n codru.Se vede din avion . '-De ce esti necredincios si nu crezi in Dumnezeu si in noul lui Trimis ultima versiune @2016?.De ce fugi de adevar cand adevarul te cauta. -Bre ala fura. -Nu fura.Esti tu necredincios.Nu conteaza ce crezi ca vezi atat timp cat eu Trimisul nu te-am binecuvantat in acest sens.Conteaza doar ce iti spun eu , caci eu nu spun de la mine ci de la Dumnezeu. </i> Acesta a fist un mic demo desprevcim se poate prosti pe fata omul atunci cand din credinta se face ideologie si metoda de spalat creierele. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|