Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Dar chestia este ca tu nu esti Dumnezeu. Tu vezi in jurul tau oameni care nu sunt de acord cu Dumnezeu, cand de fapt nu sunt de acord cu tine. Tu nu vezi ca te crezi deja Dumnezeu? Ca tot ce vine din gura si degetele tale vine de la divin?
|
Placa asta mi-o repetați toți: atunci cînd nu aveți argumente îmi deschideți voi ochii susținînd că cică eu sunt nebunul. Găsiți voi o logică absurdă ca să scoateți din textele mele că eu spun depre mine ceea ce susțineți voi.
Eu am spus că sunt un Trimis.
Eu cred că tu nu ești Dumnezeu și nici oamenii de știință pe care tu îi divinizezi nu sunt Dumnezeu și nu o spun cu răutate ci pentru că susții minciuni de aia nu ești, dacă ai susține Adevărul atunci te-aș putea asemăna cu Dumnezeu.
Dar tot ceea ce vine din gura și din degetele tale de unde vine? De la cel rău? Eu n-am spus că sunt fără păcat și fără greșală și chiar tu ești martor cîte greșeli de socoteală am făcut în postările anterioare pe care tu mi le-ai corectat și ți-am dat dreptate cerîndu-mi scuze și chiar postările de mai sus dovedesc că a trebuit mereu să mi le corectez, deci orbul și uitucul și nedreptul și ignorantul s-ar putea să fii chiar tu din moment ce vii cu astfel de acuzații.
Deci nu eu omul și atît, nu eu păcătosul am făcut Cerul și Pămîntul ci Sfîntul Dumnezeu.
Așa că te rog nu mai exagera lucrurile încercînd să mă scoți nebun ca să-mi decredibilizezi argumentele încercînd să mă păcălești pe mine sau pe alții ca pe proști. Încearcă să fii cinstit și să iei în serios și argumentele care contravin teoriilor tale, nu le neglija căci sunt la fel de importante ca și cele care par a-ți susține teoriile.
Dacă vrei să ajungi la Adevăr atunci caută și folosește toate datele în mod cinstit și nu neglija cu viclenie ceea ce s-ar putea să-ți răstoarne teoriile născocite pe care le crezi orbește.
Eu ți-am pus cîteva întrebări la care aștept răspunsuri cinstite. Văd că le eviți sistematic în timp ce încerci să mă scoți nebun.
Păi eu susțin ceea ce susține Dumnezeu și nu e invers, nu Dumnezeu susține ceea ce susțin eu de parcă eu aș fi Dumnezeu și nu El deci ceea ce susțin eu vine de la Dumnezeu și aia susține și Dumnezeu din ceea ce susțin eu, ceea ce vine de la El și nu tot ce vine de la mine, deci eu susțin și cred în ceea ce vine de la El și nu de la oamenii care mint.